eur:
389.83
usd:
362.86
bux:
68067.67
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Fodor: Nem lehet visszatérni a koalícióhoz

Már nem lehet visszatérni az MSZP-SZDSZ-koalícióhoz - mondta Fodor Gábor, a liberális párt elnökjelöltje Nyíregyházán.

Az országjáráson lévő Fodor Gábor azt mondta: tévúton jár, aki azt gondolja, az a különbség a két elnökjelölt között, hogy ki akar önálló SZDSZ-t.

"A különbség ott van, hogy én olyan SZDSZ-t akarok, amely ott van a parlamentben, eredményes, és képes a politikai céljait elérni. Az általam képviselt Szabad Demokraták Szövetsége olyan politikát kíván megvalósítani, amely világos, nyílt, liberális program" - fejtette ki.

Fodor Gábor szerint az SZDSZ olyan párt, amely egyaránt nyitott a jobb- és baloldali, valamint a zöld liberálisok felé, képes minél több választót megszólítani. Az SZDSZ ügyvivője szerint az az út, amelyet eddig járt a párt, tovább nem folytatható, hanem megújulásra van szükség.

"Eszem ágában sincs egy lapra feltenni az SZDSZ jövőjét. Abból biztos bukás lesz" - emelte ki. "Olyan elnök kívánok lenni, aki mindenre forgatókönyvvel rendelkezik" - tette hozzá.

Fodor Gábor arról is beszélt, hogy számára az ország érdeke a legfontosabb; az, hogy legyen cselekvőképes, stabil kormányunk.

"Ez több fajta politikai konstellációban elképzelhető, de erről most nem akarok fantáziálni" - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×