eur:
388.54
usd:
360.78
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Fodor Gábor elnökségét támogatja a Győr-Moson-Sopron megyei SZDSZ

Fodor Gábort jelölte pártelnöknek döntő többséggel az SZDSZ Győr-Moson-Sopron megyei választmánya kedd esti ülésén. Hét megyei SZDSZ-es szervezet Fodor Gábort, öt pedig Kóka Jánost támogatja. A párt június 7-én tartja tisztújító küldöttgyűlését. Pest, illetve Bács-Kiskun megyében azonos támogatottságot kapott a két elnökjelölt, míg öt megyében és a fővárosban még nem döntöttek a helyi szervezetek.

Fodor Gábort jelölte pártelnöknek döntő többséggel az SZDSZ Győr-Moson-Sopron megyei választmánya kedd esti ülésén - tájékoztatta a párt megyei elnöke az MTI-t.

Szentkuti Károly elmondta: a választmány 15 jelenlévő tagja közül 13-an Fodor Gáborra voksoltak. Egy választmányi tag nemmel szavazott Fodor személyére, egy pedig tartózkodott.

A megyei választmány megszavazta Kovács Kálmán volt informatikai miniszter ügyvivőjelöltségét, és szintén támogatta Gulyás József, Gusztos Péter, Léderer András és Szentkuti Károly jelölését.

Fodor kontra Kóka

Hét megyei SZDSZ-es szervezet Fodor Gábort, öt pedig Kóka Jánost támogatja. A párt június 7-én tartja majd tisztújító küldöttgyűlését. Pest, illetve Bács-Kiskun megyében azonos támogatottságot kapott a két elnökjelölt, míg öt megyében és a fővárosban egyelőre nem döntöttek a helyi szervezetek.

Fodor Gábort Győr-Moson-Sopron, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Heves, Komárom-Esztergom, Veszprém és Zala megye, míg Kóka János elnökké választását Vas, Jász-Nagykun-Szolnok, Somogy, Tolna és Fejér megye támogatja.

Az SZDSZ június 7-én tartja rendkívüli tisztújító küldöttgyűlését, ahol megválasztják a párt elnökét, az ügyvivői testület tagjait, illetve az országos tanács 20 tagját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×