eur:
389.91
usd:
363.81
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Magyar Posta: az új vezető a régi stratégiát folytatja

Szűts Ildikó korábbi általános vezérigazgató-helyettes lett a Magyar Posta új vezérigazgatója. Az új vezető a korábban elfogadott vállalati stratégia megvalósítását folytatja.

A korábban elfogadott vállalati stratégia megvalósítását folytatja a Magyar Posta új vezérigazgatója. Szűts Ildikó egy budapesti háttérbeszélgetésen azt mondta: az első 3 hónap eredménye alapján azt várják, hogy az idén jó eredményt ér el a társaság. Hozzátette: az első negyedévben a Posta adózás előtti eredménye 6 és fél milliárd forint, ami 2,1 milliárddal jobb a tervezettnél.

A Magyar Nemzeti Vagyontanács tegnap döntött arról, hogy Szűts Ildikót, a Magyar Posta korábbi általános vezérigazgató-helyettese lesz határozatlan időre a társaság vezetője Szabó Pál helyett, akit gazdasági és közlekedési miniszternek neveztek ki.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×