eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Orbán: Az egyetlen megoldás az előrehozott választás

Orbán Viktor szerint az ország jelenlegi válságát csak az előrehozott parlamenti választás oldhatja meg, a Fidesz elnöke Budapesten, a párt 20. születésnapja alkalmából tartott rendezvényen vasárnap az Indexnek arról beszélt: a kormány tehetetlen, a gazdaság romokban hever, tehát mindenképpen lépni kell.

"Világosan látszik, hogy nem megy nekik" - mondta a kormányról Orbán Viktor a Bibó István Szakkollégiumban. Példaként említette, hogy megverik a tanárokat az iskolákban, a legbrutálisabb krimijelenetek történnek meg vidéki kis falvakban.

Orbán Viktor szerint a kormánypártok társadalmi támogatottság nélkül vágtak bele elképzeléseik megvalósításába, ezért itt volna az ideje, hogy az emberek ismét beleszólhassanak abba, hogy mi történjék az országban.

"Az egyetlen megoldás tehát, hogy előrehozott választásokat kell tartani" - idézte az internetes hírportál a Fidesz elnökét.

Ezzel kapcsolatban az MSZP szóvivője úgy vélekedett: kormányzati időszakban arrogancia, ellenzéki időszakban felelőtlenség jellemezte Orbán Viktor tündöklését, választási kudarca esetén bukását.

"Több előrehozott választás is volt, minden olyan választás előrehozott választás volt, amelyet a Fidesz nyert meg, és minden olyan választás, amelyet az MSZP, az csalás. Hát, ez egy felelős ellenzéki magatartás!? Jó étvágyat a tortához!" - fűzte hozzá Nyakó István.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×