INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Fidesz: folytatódik a hazugság politikája

InfoRádió / MTI
Tovább folytatódik a hazugság politikája - hangoztatja a Fidesz az április 1-jétől esedékes gázáremelés kapcsán a távirati irodához vasárnap eljuttatott közleményében.

Mindenki számára ismerősen cseng a szocialisták ígérete, amely szerint "nem lesz gázáremelés". Amióta ez a mondat elhangzott, a szocialista kormány számtalanszor emelte a gáz árát, újabb és újabb elviselhetetlen terheket rakva az emberek vállára - emlékeztet a közleményben Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője.

A politikus hozzátette: most már nem telik el úgy hét, hogy egy-egy újabb megszorítás vagy az emberek életét megkeserítő kormányzati intézkedés ne kerüljön nyilvánosságra.

A földgáz fogyasztói ára átlagosan 5,8 százalékkal emelkedik a lakosság számára április 1-jével, míg a nem lakossági fogyasztóknak átlagosan 5,2 százalékkal lesz magasabb az ár.

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium még február 28-án jelentette be az áremelést, amely egy szociális alapon támogatásra nem jogosult átlagos fogyasztónak - 1.650 köbméteres éves fogyasztással számolva - havonta mintegy 800 forintos többletkiadást jelent.

A címlapról ajánljuk