eur:
393.48
usd:
368.78
bux:
65881.47
2024. április 23. kedd Béla

Tizenhét beadvány érkezett a választási irodához

Vasárnap délután öt óráig tizenhét beadvány érkezett az Országos Választási Irodához; ezek közül tizenhárom kampánycsend megsértésével összefüggésben - közölte az iroda vezetője.

Délután öt óráig 17 beadvány érkezett az Országos Választási Irodához, melyek közül 13 a kampánycsend megsértése miatt - mondta a testület vezetője.

Rytkó Emília tájékoztatása szerint hét beadvány az egyik kereskedelmi televízió szombati műsorát kifogásolta, négy internetes portálok tartalma miatt, két panasz pedig multimédiás üzenetküldés miatt érkezett.

A beadványok között van két területi választási bizottság döntésével szembeni jogorvoslati kérelem, valamint két állásfoglalás-kérés is.

Az Országos Választási Bizottság, Szigeti Péter elnök közlése szerint délután hat órakor ül össze a Duna Palotában; várhatóan ekkor veszik napirendre az addig érkező beadványokat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Nehezen érhettek el hozzánk a távoli befektetők: ez most alapjaiban megváltozhat

Nehezen érhettek el hozzánk a távoli befektetők: ez most alapjaiban megváltozhat

Április közepétől vásárolhatók meg annak a tőzsdén kereskedett befektetési alapnak (Exchange Traded Fund, ETF) a befektetési jegyei, amely a kelet-közép-európai régió hét országának legnagyobb forgalmú és kapitalizációjú részvényei közül maximum huszonötöt tartalmazhat. Az alapot kibocsátó OTP Alapkezelő szándékai szerint a termékkel azok a befektetők is hozzáférhetnek régiónk vállalati topligájához, akiknek nincs piaci ismerete ebben a térségben. Az OTP CETOP ETF érdekessége, hogy három partner, az OTP Alapkezelő, az OTP Global Markets, illetve a Budapesti Értéktőzsde közös projektjeként jött létre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×