eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

MSZP: "Orbán Viktor a maradiság politikusa"

Az MSZP szerint a Fidesz a maradiság pártja lett, és a népszavazás csak elvenni tud Magyarországtól - mondta Nyakó István, a nagyobbik kormánypárt szóvivője Orbán Viktor évértékelő beszédére reagálva.

Az MSZP szerint a Fidesz a maradiság pártja lett - reagált a nagyobbik kormánypárt szóvivője az ellenzéki párt vezetőjének szerdai évértékelőjére.

"Ez a népszavazás csak elvenni tud Magyarországtól, adni nem. Elvenni a háziorvosoktól, elvenni a szakrendelőktől, a kórházaktól és egyetemektől" - mondta Nyakó István, aki szerint az ellenzéki pártelnök beszéde országértékelésnek sovány volt, kampánybeszédnek viszont sok.

Nyakó István úgy fogalmazott: a Fidesz elnöke azon iparkodott, hogy minél többször igent mondjon, de valahogy ez mindig nemnek hangzott. Az MSZP szóvivője szerint Orbán Viktor nemet mondott mindenféle változásra és minden újra: "nem" az egészségre, "nem" a tudásra, "nem" a versenyképességre.

"A Fidesz a maradás pártja lett, Orbán Viktor a maradiság politikusa, aki fél a jövőtől, ezért minden áron megőrizné a múltat, akkor is, ha az a többségnek igazságtalan volna" - fogalmazott az MSZP szóvivője.

Nyakó István hozzátette: az MSZP szerint a Fidesz az, amely a legtöbbet nyerhet a saját eszközeként használt népszavazással, míg a legtöbbet az ország veszítheti.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 10:40
×
×
×
×