eur:
389.41
usd:
363.39
bux:
68177.86
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

"A művészeti intézményeket is menedzselni kell"

Új szakirányú továbbképzést indít a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola - mondta az intézmény rektora az InfoRádió Aréna című műsorában. Vass László közölte: a művészeti menedzsment ismereteit elsajátító hallgatók munkába állásuk után a művészek és intézményeik piaci érvényesülését segítik majd.

Arts & Business menedzser néven új szakirányú továbbképzést indít a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola - mondta az intézmény rektora az InfoRádió Aréna című műsorában.

Vass László kiemelte: a művészeti menedzsment elsajátító diákok a művészeti ágakban dolgozó művészeket tudják segíteni az érvényesülésben.

A művészeti intézményeket is menedzselni kell - vélekedett a rektor. Vass László szerint jó példa erre a Szépművészeti Múzeum, hiszen évekkel ezelőtt ki gondolta volna, hogy a képzőművészetet ilyen jól lehet értékesíteni.

Baán László, a jól menedzselt intézmény főigazgatója a képzés kidolgozásában segített a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolának - tette hozzá Vass László.

A rektor közölte: a képzés során elsajátított ismeretek jó része szervezési, gazdálkodási és menedzsment ismeret. Vass László kiemelte: van igény erre a képzésre, ugyanis máris sokan jelentkeztek.

Hanganyag: Exterde Tibor

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×