eur:
400.08
usd:
362.11
bux:
73059.71
2024. október 2. szerda Petra

Közel egymilliárd forintnyi bírság a Csillagszóró hadműveletben

Mintegy 950 millió forint bírságot szabtak ki az elmúlt 5 hétben a Csillagszóró hadművelet keretében végzett vizsgálatok során - közölte a kormányszóvivő.

Budai Bernadett elmondta: 25 ezer ellenőrzést végeztek a hatóságok, és hétezer esetben találtak valamilyen szabálytalanságot. A kormányszóvivő hozzátette: a lefoglalt áruk értéke meghaladja a 440 millió forintot.

A Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának szóvivője bejelentette: jelenleg is folynak az ellenőrzések. Sipos Jenő hozzátette, hogy eddig több mint 10 ezer pirotechnikai eszközt foglaltak már le.

Madarász Ferenc alezredes, a Vám- és Pénzügyőrség Központi Járőrszolgálat Parancsnokságának vezetője közölte, hogy nemcsak pirotechnikai eszközöket, hanem akár emberi élet kioltására alkalmas tárgyat is lefoglaltak már, így például sokkolókat, viperákat és dobócsillagokat is.

Címlapról ajánljuk

Izraeli válaszcsapástól tart Irán - számba vettük a lehetőségeket

A zsidó államra mért tömeges rakétacsapás nem maradhat válasz nélkül - közölte Benjamin Netanjahu. Katonai elemzők most azt találgatják, vajon konkrétan mire gondolhatott az izraeli kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×