eur:
385.95
usd:
354.89
bux:
69104.5
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes

Feladta magát az erőszakoskodó manchesteri focista

A rendőrség őrizetbe vette a Manchester United egyik játékosát, Jonny Evans-t egy állítólagos nemi erőszak ügyében. A fiatal labdarúgó maga jelentkezett a rendőrségen.

Õrizetbe vették a Manchester United 19 éves védőjét, Jonny Evans-t egy állítólagos nemi erőszak ügyében, amelyet abban a hotelben követtek el, ahol a labdarúgók tartották karácsonyi partijukat.

Az északír labdarúgó saját maga jelentkezett a rendőrségen, miután visszatért a szigetországba egynapos monacói kirándulásáról.

A manchesteri rendőrség szóvivője megerősítette, hogy letartóztattak egy 19 éves férfit a nemi erőszak ügyében, és őrizetben is tartották, de az adatait nem adták ki.

A manchesteri csapattársakat sokkolta, hogy a futballistát őrizetbe vették.

Jonny Evans a Coventry elleni Ligakupa-mérkőzésen mutatkozott be a Manchester United csapatában, majd a Dinamo Kijev és a Roma elleni Bajnokok Ligája-találkozón is pályára lépett. A 19 éves védő már az északír válogatottban is szerepelt.

A rendőrséget kedd hajnalban értesítették a manchesteri Great John Streeten található hotelből arról, hogy egy 26 éves nőt megerőszakoltak. A hatóságok lezárták a szállodát, ahol a Manchester United futballistái tartották karácsonyi bulijukat hétfőn.

A karácsonyi parti egy kaszinóban kezdődött, ahol sztriptíztáncosok szórakoztatták a futballistákat. Onnan az Old Grapes pubba mentek, majd a csapat nagy része a Great John Street Hotelben kötött ki.

A The Sun bulvárlapnak nyilatkozó forrás szerint Anglia több városából, így Londonból és Newcastle-ből is érkeztek nők a partira.

"A lányok némelyike szabályosan rávetette magát a játékosokra. Folyt a pia, a pincérnők rózsaszín pezsgőt adtak bárkinek, aki kérte. A játékosok egymás után öntötték le a sört, a vodkát és a whiskey-t" - tette hozzá a forrás.

Tavaly sem múlt el botrány nélkül a manchesteri futballisták karácsonyi bulija. Akkor 43 ezer fontos (15 millió forintos) számlát csináltak a bárban, és kárt tettek a partinak otthon adó szálloda berendezéseiben.

Címlapról ajánljuk
Biztonságpolitikai szakértő: nonszensz, ahogyan Robert Ficó testőrsége reagált

Biztonságpolitikai szakértő: nonszensz, ahogyan Robert Ficó testőrsége reagált

Milyen általánosnak mondható következtetéseket lehet levonni a szerdai szlovákiai merényletből? Valóban történhetett mulasztás a védett személy biztosítása terén? Horváth József biztonságpolitikai szakértőt, nyugállományú vezérőrnagyot, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadóját kérdeztük.

Szakértő: a kampány megkönnyíti a magányos merénylők dolgát

Bár az utóbbi években nem történt politikai merénylet Európában, a magányos elkövetőket nehéz leleplezni. A mostani összeurópai kampány idején azonban a szokásosnál is nagyobb a biztonsági kockázat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×