eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Ha esik, járható az M7-es

Kedden még használhatják az autósok az M7 autópálya fővárosi szakaszát, ugyanis a hétfői esőzések miatt az Állami Autópálya Kezelő ZRt. munkatársai nem tudták felfesteni az aszfaltra az ideiglenes terelőjeleket.

Az ideiglenes útburkolati jeleket csak száraz útra lehet felfesteni, ezért nem tudták elkezdeni a terelési munkálatokat az autópályán.

A munkálatok és a lezárás szerdán várhatóan elkezdődnek, ha addig már nem esik az eső. Kovács Attila fenntartási igazgató szerint 1-2 napos csúszást belekalkuláltak a tervekbe; ha azonban sokáig esős marad az idő, késhet a szeptember 18-ra tervezett átadás ideje.

A tervek szerint augusztus végéig a Balaton felől az M0-ás autóúton és az M1-es autópályán érhető el a főváros.

A munkálatok második ütemében már nem kell elhagyni az M7-est, hanem egy sávon, félpályás tereléssel lehet majd haladni a sztrádán.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×