eur:
394.46
usd:
354.52
bux:
72924.84
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Kósa: "Demszky becsületének megmentésére egy forintot is kár áldozni"

Debrecen polgármestere aránytalannak tartja, hogy a közlekedésfejlesztési feladatokra jutó 1.100 milliárd forintos uniós forrás 30 százalékát a 4-es metró építésére fordítják.

Kósa Lajos az InfoRádióban fantasztikusan rossz döntésnek nevezte a kormány határozatát a források elosztásáról.

A 4-es metró legjobb esetben 500 ezer embert érint, ennyi pénzt elkölteni egy ilyen projektre nagyon rossz döntés - jelentette ki Debrecen fideszes polgármestere.

Látszik, hogy a kormány saját politikai csapdájának foglya. Kár a főpolgármester becsületét ennyi pénzzel megmenteni. Arra egy forintot is kár áldozni, mert Demszky Gábor presztízse, becsülete a koalíciós partner előtt is zéró - tette hozzá Kósa Lajos.

A politikus elmondta, hogy Debrecen 16 milliárd forintot kap, ebből 2009 végére megépítik a várost észak-déli irányban átszelő villamosvonalat.

Hanganyag: Németh Zoltán

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×