eur:
394.53
usd:
354.34
bux:
72711.44
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Megnyílt a kecskeméti repülőnap - torlódás az autópályán

Huszonegy ország több mint száz légi járműve vesz részt a Kecskeméti Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutatón, amelyet a honvédelmi miniszter nyitott meg. Az M5-ös autópályán nagy a torlódás.

A magyar közönség Kecskeméten láthatja először a MiG-29-es vadászgépeket a magyar légierő állományában felváltó felváltó svéd Gripeneket.

A rendezvényt megnyitó honvédelmi miniszter arról beszélt, hogy a magyar honvédség erős és jól szervezett.

Szekeres Imre hozzátette: nem a véletlen műve, hanem sok munka, gyakorlás és tudás eredménye az, amit az egyedülálló légi bemutatókon láthat a közönség.

A kilencedik kecskeméti repülőnapra huszonegy ország több mint száz repülőeszköze vesz részt. A kétnapos rendezvényen a légi mellett a statikus bemutatókon az érdeklődők közelről megtekinthetik a kiállított repülőgépeket és haditechnikai eszközöket.

Közben az Útinform arról számolt be, hogy továbbra is nagy a forgalom az M5-ös autópályán a Nemzetközi Repülőnapra tartók miatt. Kecskemét déli csomópontja előtt több kilométeres a várakozó kocsisor.

Nagy a torlódás az M0-ás autóúton is, ahol felborult egy kisteherautó az M5-ös felé haladó oldalon; a 26-os kilométernél csak a külső sáv járható, a forgalmat rendőrök irányítják.

Címlapról ajánljuk

Már áll a mobilgát Szentendrén, ahol pénteken 7 és fél méternél tetőzhet a Duna

A hét elején 300 ezer homokzsák érkezett a Pest vármegyei városba, ahol önkéntesek jelentkezését várják a szükséges árvízvédelmi munkák elvégzésére. Hétszáz centiméter feletti vízállás esetén több utca is víz alá kerülhet Szentendrén.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×