eur:
391.21
usd:
365.43
bux:
68079.87
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Kósa Lajos: össze kell fogni a kormány ellen

A kormány elleni összefogás szükségességét hangsúlyozta a nemzeti ünnepen tartott megemlékezésen Debrecen fideszes polgármestere. Kósa Lajos szerint Magyarországnak most rossz kormánya van, amely katasztrófába viszi az országot, ezért össze kell fogni ellene.

Debrecen fideszes polgármestere szerint Magyarországnak rossz kormánya van, amely katasztrófába viszi az országot, ezért össze kell fogni ellene. Kósa Lajos kijelentette: "ne hagyjuk magunkat megosztani, rázzuk fel az országot".

A városvezető szerint ellent kell állni a kormány megosztó szándékának, de "nem erőszakkal, hanem humorral, gúnnyal, passzív ellenállással".

Kósa Lajos úgy vélte: "Magyarország öngyilkosságra készül", aminek alátámasztására a kórházak értelmetlen bezárásáról, az oktatásból történő pénzelvonásról, az Európában legnagyobb adóztatásról, a népességfogyásról beszélt.

Debrecen polgármestere úgy fogalmazott, hogy "a kormány elszabadult, ég a ház, tehát oltani kell". "Jogunk és kötelességünk ellenállni, mert szabad a szólás, a sajtó, szabad gyülekezni, véleményt nyilvánítani. Most nem csak szabad, hanem kötelesség is" - mondta Kósa Lajos a debreceni megemlékezésen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×