eur:
393.24
usd:
354.41
bux:
72415.44
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Folytatódik a kettes metró felújítása

Folytatódik a 2-es metró felújítása. Hétfőtől március 4-ig minden hétköznap este fél 8 után, továbbá hétvégenként buszok viszik az utasokat a teljes vonalon.

A BKV szóvivője az InfoRádióban korábban elmondta: az M2-es jelzésű busz az Örs vezér tere és a Moszkva tér között az Erzsébet hídon át, míg az M2b jelű a Margit hídon keresztül jár.

Schimmer Erzsébet közölte: a felújítás során kicserélnek 550 méter hosszú vágányt, váltókat alakítanak át, valamint alagútszigetelési és vízelvezetési munkálatokat végeznek.

A 2-es metró összesen 43 milliárd forintos felújítása jövőre fejeződik be.

Címlapról ajánljuk
A liberális New York Times Trump győzelmét jósolja, a konzervatív brit Telegraph viszont a vereségét valószínűsíti
tudósítónktól

A liberális New York Times Trump győzelmét jósolja, a konzervatív brit Telegraph viszont a vereségét valószínűsíti

Feje tetejére állt az angolszász médiavilág: a brit konzervatív napilap, a Telegraph felmérése szerint jelenleg Kamala Harris, a demokraták jelöltje vezet az amerikai elnökválasztái harcban. A liberális véleményvezér New York Times viszont öt olyan tényezőt sorol fel, amelyek alapján esélyesebb, hogy ismét Donald Trump kerül a Fehér Házba.

Azonnali kitoloncolások: kemény ultimátumot intézett a kormányhoz a CDU elnöke

A tartományi választások után a hét elején úgy tűnt, hogy közös nevezőre juthat az illegális bevándorlás szigorításáról a három kormánypárt, valamint az ellenzék vezető erejének számító CDU/CSU. A tárgyalóasztal mellől még óvatos derűlátással álltak fel, Friedrich Merz azonban váratlan kijelentést tett.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×