eur:
393.25
usd:
354.81
bux:
72243.41
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Biztos benne, hogy pezsgőt vett szilveszterre?

Novemberben és decemberben annyi pezsgőt isznak a magyarok, mint az év első 10 hónapjában összesen. A Magyarországon kapható pezsgők 10 százaléka olcsó és gyengébb minőségű osztrák és német importtermék.

A szezonális pezsgőkínálat jelentősen növekedett. Az olcsóbb német, és az olasz pezsgők valamint hasonló italok aránya már meghaladja az összes fogyasztás 10 százalékát - mondta el az InfoRádióban Garamvári Vencel.

A Garamvári Pincészet tulajdonosa szerint a vásárlók mindent, ami pukkan és gyöngyözik, valamint hasonló palackban van, pezsgőnek tartanak.

A vásárlók a forma, és az ár alapján döntik el, hogy melyik palackot vigyék haza - jelentette ki Garamvári Vencel. Hozzátette: vannak olyanok is, akik igyekeznek a márkát megbecsülni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Bendarzsevszkij Anton: Zelenszkij a saját népszerűségét védi a miniszterek cseréjével

Csaknem a fél ukrán kormány lemondott az elmúlt napokban, szerdán a külügyminiszter is távozott. A posztsztovjet térség szakértője szerint az ukrán elnök teljes kormányváltással enyhítené a politikai és társadalmi feszültséget, így a felelősséget is elháríthatja magától az államfő, akinek hiába járt le a mandátuma, várhatóan a háború végéig a posztján maradhat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.05. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×