eur:
396.27
usd:
367.3
bux:
73550.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Elfogták a december 1-jén megszökött fegyveres rabot

Sikerült elfogni azt a férfit, aki még december 1-jén fegyverrel szökött meg a budapesti katonai ügyészségről - mondta el az InfoRádióban Jármy Tibor, a BRFK szóvivője.

Elfogták azt a férfit, aki még december elsején szökött meg fegyveresen a budapesti katonai ügyészségről. A férfi éppen Budakalász és Üröm között biciklizett, amikor a szentendrei rendőrök lecsaptak rá.

A 38 éves elítélt december elsején leütötte az őt előállító büntetés-végrehajtási felügyelőt és elvitte a fegyverét. A szökést követően a fővárosból kivezető utakat lezárták, ám nem akadtak a fogoly nyomára.

Az elítélt nyolcéves fegyházbüntetését töltötte, 2014-ben szabadult volna, de más büntetőeljárás is folyamatban volt ellene. Tamás Imre Zoltán bűnlajstromán rablás, csalás, okirat-hamisítás, garázdaság, orgazdaság és zsarolás is szerepel.

Címlapról ajánljuk

A magyar szakszövetség tiltakozik Hámori Luca negyeddöntős ellenfele miatt

A MÖSZ a Magyar és a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál is hivatalos levélben fog tiltakozni, amiért Hámori Lucának a tavalyi világbajnokságról magas tesztoszteronszintje miatt kizárt algériai Imane Heliffel kell összecsapnia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×