eur:
394.06
usd:
363.73
bux:
74051.15
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Tovább tart a koalíciós kötélhúzás Budapesten

Ismét nem sikerült megállapodni a főpolgármester-helyettesekről a fővárosi MSZP-SZDSZ koalíciós egyeztető tanács ülésén.

A szocialisták budapesti elnöke elmondta: az SZDSZ kérésére tartott találkozón semmilyen új ajánlatot nem kaptak.

Molnár Gyula hozzátette: továbbra is ragaszkodnak Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettesi kinevezéséhez.

A szocialista politikus azt is közölte, hogy Demszky Gábor főpolgármester sem változtatott álláspontján, és továbbra sem szeretné helyetteséül Gy. Németh Erzsébetet.

Steiner Pál, a fővárosi MSZP-frakció vezetője azt mondta: a törvény szerint a jövő héten a közgyűlés akkor is választhat bizottságokat, ha azzal a főpolgármester nem ért egyet.

A közigazgatási hivatal vezetője december elején több budapesti önkormányzat, köztük a fővárosi figyelmét is felhívta arra, hogy a hónap végéig szüntessék meg a jelenlegi törvénysértő helyzetet, és válasszanak polgármestert, illetve főpolgármester-helyettest.

Címlapról ajánljuk
Milák Kristóf még nem tett pontot a mondat végére Párizsban
videók

Milák Kristóf még nem tett pontot a mondat végére Párizsban

Hosszú csendjében tavaly egyetlen mérvadó interjút adott, amelyben fogadalmat tett olimpiai aranyérmeinek számára Milák Kristóf, és bár 200 méteren Párizsban nem járt sikerrel, ott van még a 100 méter, valamint a Los Angeles-i nyári játékok is, ahol még mindig bőven 30 év alatt lesz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×