eur:
394.11
usd:
364
bux:
74051.15
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Előzetesben három újabb olaszliszkai gyanúsított

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság újabb három olaszliszkai gyanúsítottat, akik részt vettek annak a tiszavasvári tanárnak az agyonverésében, aki kocsijával elsodort egy helybéli kislányt.

A bíróság harminc napra helyezte előzetes letartóztatásba a három újabb olaszliszkai gyanúsítottat. Velük együk együtt már heten vannak előzetesben.

Szabó József, a bíróság szóvivője a Távirati Irodának elmondta: a három gyanúsított egy 16 éves fiú, egy 31 éves férfi és egy 35 éves nő.

A korábban letartóztatott három férfi fogva tartását a bíróság meghosszabbította, ugyanis letelt az először elrendelt első hónap előzetes letartóztatási ideje.

Kovalik Miklósné, az olaszliszkai önkormányzat igazgatási főelőadója az MTI kérdésére elmondta: a most előzetes letartóztatásba került nő annak a kislánynak az édesanyja, akit a 44 éves tiszavasvári tanár gépkocsijával október közepén elsodort.

Ugyancsak letartóztatták már a kislány édesapját, és testvérét is. Mint mondta, öt gyermek maradt otthon, ellátásukat a rokonság vállalta és biztosítja.

Olaszliszkán október közepén gyermekei szeme láttára verték agyon a 44 éves tiszavasvári tanárt, Szögi Lajost, miután autójával elsodort és könnyebben megsebesített egy kislányt.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedtek a tőzsdék, és Amerikában is jó a hangulat, a Nasdaq vezetésével raliznak a piacok. A vártnak megfelelő Fed-kamatdöntésre (tartás) nem volt érdemi mozgás a vezető amerikai részvényindexekben, és Jerome Powell Fed-elnök iránymutatásai sem váltottak ki komolyabb csapkodásokat, így a vezető részvényindexek jelentős emelkedéssel zártak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×