eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

Tüntetés a Parlament előtt

Mintegy 500 ember gyűlt össze a Parlament előtt, a Rákóczi-szobor melletti füves területen vasárnap este. Az épületet körülvevő kordonon belül tartózkodó mintegy 50 rendőr felvette rohamsisakját.

A Magyar Távirati Iroda helyszíni tudósítójának többen azt mondták, "Most aztán leváltjuk ezt a kormányt", "Takarodjanak a vörösök".

Egy vasárnap nyilvánosságra került hangfelvételen Gyurcsány Ferenc kormányfő a szocialista frakció május 26-i balatonőszödi ülésén azt mondta: "Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk".

Címlapról ajánljuk
Szegheő Péter: túlélési útmutató kánikula idejére

Aréna
Szegheő Péter: túlélési útmutató kánikula idejére

A kánikula átvészeléséhez adott hasznos tanácsokat Szegheő Péter belgyógyász az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt arról, hogyan készíthetjük fel a szervezetünket a nagy melegre, mit és mennyit érdemes inni és enni, sőt elemezte azt is, hogy sportolhatunk-e ilyen hőmérsékleti viszonyok közepette. Ráadásul elmondott egy javaslatot a sziesztával kapcsolatban…

Muhari Eszter bronzérmes, Major Veronika megnyerte az alapversenyt

A párizsi olimpia első versenynapján megszületett a magyar küldöttség első érme, Muhari Eszter harmadik lett párbajtőr női egyéniben. A nap másik bravúrja a sportlövő Major Veronikáé, aki a legjobb eredményt érte el a női légpisztolyosok alapversenyében. Megkezdődtek az úszóversenyek, nyolcadik helyezett lett a 4x100-as férfi gyorsváltó. Nem sikerült a nap a férfi kardvívóknak, s vereséget szenvedett mindkét magyar csapat, a férfi kézilabda- és a női vízilabda-csapat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×