eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga

Exhumálták a Tiszába fulladt lány holttestét

Exhumálták annak a 14 éves lánynak a földi maradványait, aki július 29-én Szegeden tűnt el egy szabad strandon, majd holttestét a Vajdaságban találták meg és temették el néhány nappal késobb.

Ambrus József temetkezési vállalkozó közölte: az exhumálás csütörtökön megtörtént, a földi maradványok, melyeket még a délután folyamán elhamvasztanak, már Magyarországra érkeztek.

Július 29-én két tizenéves lány Szeged belvárosában fürdött a folyóban, ám a hirtelen mélyülő parttól megijedtek és pánikba estek. Egy nő a fiatalabb - tízesztendős - gyereket kimentette, az idősebb lány azonban elmerült.

A szerb rendőrség a határ menti együttműködés alapján augusztus második hetében küldött fényképeket, amelyek egy lányról készültek, akinek a holttestét július 31-én találták meg a Tiszában, a vajdasági Martonosnál.

Az azonosítás során kiderült, hogy a képeken nagy valószínűséggel a Szegeden eltűnt lány látható. Az azóta elvégzett DNS-vizsgálat bebizonyította, hogy a szegedi lányt találták meg és temették el a Vajdaságban.

Címlapról ajánljuk
A bronzéremért vívhat Muhari Eszter

A bronzéremért vívhat Muhari Eszter

Muhari Eszter a bronzéremért vívhat az észt Nelli Differt ellen a női párbajtőrvívók egyéni versenyében. A magyar vívónő a korábbiakban három ázsiai ellenfelet legyőzött, majd az elődöntőben 15-9-re kikapott a francia Auriane Mallótól.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tartott előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×