eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

A tűzijátékot szervező cég saját vendégeit figyelmeztette a viharra?

Az Index értesülései szerint a tűzijátékot szervező cég saját exkluzív vendégeit sms-ben értesítette arról, hogy vihar lesz vasárnap este. A Nexus Reklámügynökség nem nyilatkozik.

A vasárnapi tűzijátékot a Miniszterelnöki Hivatal megbízásából a Nexus Reklámügynökség szervezte. Az InfoRádió megkereste a céget, ott azonban közölték, hogy nem nyilatkoznak, mert álláspontjuk szerint erre csak a megbízónak, tehát a Miniszterelnöki Hivatalnak van joga.

Az Index úgy tudja, hogy a Nexus vasárnap sms-ben értesítette VIP-vendégeit arról, hogy jégeső és szélvihar közeleg, ezért hozzanak magukkal esőkabátot arra a hajóra, amelyről a tűzijátékot nézték.

A családtagokkal együtt közel 200 fős VIP-vendégkör jórészét a Nexussal hosszú ideje együttműködő Magyar-Görög Üzleti Tanács hívta meg. A tanács titkára, Jánosi György az Indexnek elmondta, hogy a listán szerepelt többek között Somogyi Ferenc volt külügyminiszter, valamint Bartha Ferenc, a Trigránit Rt. társelnöke, de ők nem értek oda az indulásig.

Az Index információi szerint a hajón volt viszont Újhelyi István, az MSZP alelnöke és Dávid Ibolya, az MDF elnöke. A dunai kompon este kilenc óra körül felborultak az asztalok, eldőlt a színpad és csúszkáltak a székek. A hajón egyetlen védett hely sem volt.

A vihar szétszaggatta a sátrat és a padokat is arrébb tolta, a szocialista politikus testével védte a gyermekeit, majd a gépházban kerestek menedéket. A szervezők 150 viharkabátot osztottak szét - írja az Index, tehát ez is arra utalhat, hogy a Nexus tudta, hogy vihar lesz, mégis elindították a tűzijátékot.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×