eur:
392.2
usd:
366.79
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Orbán: hol a pénz?

A Fidesz elnöke, kormányfőjelöltje szerint olyan politikára van szükség, amely egyesíti a nemzetet. Orbán Viktor erről tatai nagygyűlésén beszélt.

Egy nemzet akkor válik megosztottá, ha nincsenek közös céljai. A Fidesz nemzetegyesítő programja biztos keresetet, saját otthont és a családban szerető környezetet tűz ki célul - jelentette ki a politikus.

A Fidesz - választási győzelme esetén - olyan gazdaságpolitikát valósít meg, amely a spekuláció helyett a becsületes munkára épít, amely lehetőséget kínál a kis- és közepes vállalkozásoknak - mondta Orbán Viktor.

A pártelnök feltette a kérdést: "Ha minden lehetőséget átengedünk a külföldieknek, hogyan fog csökkenni a különbség, ami köztünk és a külföld között van?"

Ma kétmegyényi embernek vagy nincs, vagy bizonytalan a munkája. A Fidesz adó- és járulékcsökkentéssel, valamint új Széchenyi-tervvel támogatná a vállalkozókat - fűzte hozzá.

A mostani állam nem szolidáris a magyarokkal - jelentette ki Orbán Viktor, hozzátéve: ma minden magyarnak 1,3 millió forint államadósság "nyomja a vállát".

"Ha kormányra kerülünk, meg fogjuk kérdezni, hol a pénz" - jelentette ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×