eur:
393.39
usd:
367.88
bux:
67247.96
2024. április 26. péntek Ervin

Kuncze: Mikola és Semjén jelenti a Fidesz-világot

Az SZDSZ elnöke szerint a választásnak az a tétje, hogy folytatódik-e a mostani nyugodt építkezés, vagy "Mikola és Semjén" fog kormányozni. Kuncze Gábor erről Salgótarjánban beszélt.

A szabad demokrata politikus szerint üzenetértékű Mikola István második és Semjén Zsolt negyedik helye a Fidesz országos listáján.

"Ez egy üzenet, ez egy jelzés, ez a Fidesz politikája. Ilyen lesz az ország, ha ezek az emberek vezető szerephez juthatnak - fogalmazott Kuncze Gábor.

A politikus bírálta Semjén Zsoltot, "aki már megint ki akarja irtani a Szabad Demokraták Szövetségét a magyar politikából, elfelejtvén, hogy a Szabad Demokraták Szövetsége a liberálisokat, a liberális szavazókat képviseli".

Kuncze Gábor elfogadhatatlannak nevezte azt, hogy bárki meg akarja mondani, milyen legyen az emberek vallása, hogyan gondolkozzanak.

Ugyanez a helyzet véleménye szerint Mikola Istvánnal is, "aki ugye arra vetemedett, hogy a hatalom eszközeivel akarta az emberek szabadságvágyát korlátozni".

"Valójában ez a Fidesz-világ" - jelentette ki az SZDSZ vezetője.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×