eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
Deutsch Tamás, a FIDESZ-KDNP képviselője az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén Strasbourgban 2019. július 16-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Deutsch Tamás: a magas részvétel komoly támogatottságot ad az új parlamentnek

Ha a mandátumbecslések valóra válnak, akkor az nagy győzelem lesz – mondta az Fidesz európai parlamenti képviselője.

Nem mandátumbecslést kell nyerni, hanem választásokat – idézte némiképp módosítva Kovács László egykori MSZP-elnök klasszikusát Deutsch Tamás az M1-nek adott interjúban.

A fideszes EP-képviselő a pártja eredményváróján arról beszélt, hogy a részvételi adatokból még nem érdemes az eredményekre következtetni, de "nyilvánvalóan bizakodásra okot adó, hogy a konzervatív elfogultsággal nehezen vádolható Medián is 121 mandátumot jósol a Fidesznek. Váljon valósággá" – tette hozzá.

"A magas részvétel azt üzeni, hogy ez egy jól működő, tisztességes demokrácia, ahol szabad választáson tudták kinyilvánítani választópolgárok véleményüket. Ez komoly súlyt ad az eredménynek, és erős támogatottságot az új magyar parlamentnek. Ez komoly üzenet" – mondta, és hozzátette, ha Magyarországon a jobboldal az európai áskálódás ellenére sikerre jut, akkor a magyar polgárok akaratnyilvánításának az európai színtéren is fontos üzenete van.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
Intenzív havazás miatt súlyos vasúti fennakadásokra figyelmeztet a MÁV

Intenzív havazás miatt súlyos vasúti fennakadásokra figyelmeztet a MÁV

Az osztrák vasúttársaság (ÖBB) tájékoztatása szerint intenzív ausztriai és németországi, München környéki havazás nehezíti, lassítja a közlekedést több vasútvonalon is, ezért jelentős fennakadások, késések tapasztalhatók a távolsági és regionális vonatforgalomba - közölte a MÁV. A helyzet érinti a München, Salzburg, illetve Zürich felől Magyarországra érkező, és Hegyeshalmon, Győrön át Budapestre közlekedő nemzetközi vonatokat is (Railjet, EuroCity, EuroNight), továbbá a Budapest felől Ausztria felé ugyazezen irányokba közlekedő nemzetközi járatokat is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×