eur:
392.85
usd:
366.32
bux:
66812.48
2024. április 25. csütörtök Márk
The upset teenage Asian boy is reading alone on his smartphone late at night, caught in the grips of adolescent social media addiction
Nyitókép: Thai Liang Lim/Getty Images

Videópályázatot hirdet a Kommunizmuskutató Intézet

Nagy bűntetthez nagy eszme kell! címmel videópályázatot hirdet 9.-12. osztályos középiskolás tanulóknak a Kommunizmuskutató Intézet, a pályázatban résztvevők a kommunizmus bűneit, a tettesek vagy az ellenálló hősök történetét mutathatják be.

A pályázat a Terror Háza Múzeum és a Kommunizmuskutató Intézet tavaly szeptemberben nyílt időszaki kiállításának címét viseli: a Nagy bűntetthez nagy eszme kell! című tárlat Sam Havadtoy képzőművész pop art stílusú munkáit mutatja be – olvasható a Kommunizmuskutató Intézet közleményében.

Pályázni egy minimum 30, maximum 60 másodperces videóval lehet. A filmeket április 7-e éjfélig várják a palyazat@kommunizmuskutato.hu email címre.

A beérkezett pályaműveket a benyújtási határidő lejártát követő két héten belül szakértő zsűri értékeli.

Bővebb információ és a pályázati kiírás ITT.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×