eur:
379.13
usd:
348.88
bux:
0
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Bishkek, Kyrgyzstan - June 6, 2019: Asus Chromebook. A Chromebook for Education on a wooden desk.
Nyitókép: Savusia Konstantin/Getty Images

Már kipróbálható a Google Chrome új kinézete – itt a megoldás

Hamarosan jön az új arculat, aki kíváncsi, már most megnézheti.

A Google már korábban bejelentette, hogy hamarosan új kinézetet kap a Chrome böngésző a Chrome Refresh 2023 nevű frissítőcsomag részeként, melyet már júniusban elkezdtek tesztelni a program előzetes, Canary változatában. Az új felületet már a mindenki által használt Chrome-ba is elhozta a Google, de nem alapértelmezetten: a kipróbálásához még nekünk kell lépéseket tennünk – írja a hvg.hu.

Először szükség van a Chrome legfrissebb változatára, ezután be kell írni a címsorba, hogy „chrome://flags”, majd a megnyíló oldalon keressünk rá a „refresh 2023”-ra. A találatul kapott mindhárom lehetőséget engedélyezzük a jobb oldalon, a menüben az „enabled” opciókat választva. Ha ezzel megvagyunk, indítsuk újra a Chrome-ot – ezt kérni is fogja a böngésző.

Az újbóli megnyitáskor már minden sokkal lekerekítettebb lesz a böngészőben, legyen szó bármilyen elemről vagy menüről.

Lehetőség van az új régi felület visszaállítására is, ehhez csak „disabled” állásra kell átkattintani a három átállított lehetőséget a menüben.

Címlapról ajánljuk
Bármilyen kormány alakul Hollandiában, nagy fordulat jöhet a bevándorláspolitikában

Bármilyen kormány alakul Hollandiában, nagy fordulat jöhet a bevándorláspolitikában

Bár Geert Wilders és a bevándorlásellenes Szabadságpárt (PVV) nyerte az előre hozott holland parlamenti választásokat, a súlyos ellentétek miatt nehéz lesz kormányt alakítania – mondta az InfoRádióban a Migrációkutató Intézet vezető kutatója. Sayfo Omar szerint akkora a társadalmi nyomás, hogy bármilyen koalíció is jön létre, valószínűleg rákényszerül arra, hogy szigorításokat vezessen be a bevándorláspolitikát illetően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
Mire számíthatunk ma a tőzsdéken?

Mire számíthatunk ma a tőzsdéken?

Gazdasági információk tekintetében ma Németországban a külkeresekedelem októberi adatait publikálják, míg Amerikában a gyáripari megrendelések alakulása adhat képet a gazdaságról, elsősorban ezekre figyelhetnek majd a befektetők. Ami pedig a jelenlegi kilátásokat illeti, az előzetes adatok alapján leginkább a mérsékelt optimizmus lehet majd jellemző ma a nemzetközi piacokra, a határidős jegyzések állása alapján óvatos emelkedés jöhet Európában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×