eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Bishkek, Kyrgyzstan - June 6, 2019: Asus Chromebook. A Chromebook for Education on a wooden desk.
Nyitókép: Savusia Konstantin/Getty Images

Már kipróbálható a Google Chrome új kinézete – itt a megoldás

Hamarosan jön az új arculat, aki kíváncsi, már most megnézheti.

A Google már korábban bejelentette, hogy hamarosan új kinézetet kap a Chrome böngésző a Chrome Refresh 2023 nevű frissítőcsomag részeként, melyet már júniusban elkezdtek tesztelni a program előzetes, Canary változatában. Az új felületet már a mindenki által használt Chrome-ba is elhozta a Google, de nem alapértelmezetten: a kipróbálásához még nekünk kell lépéseket tennünk – írja a hvg.hu.

Először szükség van a Chrome legfrissebb változatára, ezután be kell írni a címsorba, hogy „chrome://flags”, majd a megnyíló oldalon keressünk rá a „refresh 2023”-ra. A találatul kapott mindhárom lehetőséget engedélyezzük a jobb oldalon, a menüben az „enabled” opciókat választva. Ha ezzel megvagyunk, indítsuk újra a Chrome-ot – ezt kérni is fogja a böngésző.

Az újbóli megnyitáskor már minden sokkal lekerekítettebb lesz a böngészőben, legyen szó bármilyen elemről vagy menüről.

Lehetőség van az új régi felület visszaállítására is, ehhez csak „disabled” állásra kell átkattintani a három átállított lehetőséget a menüben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×