eur:
389.53
usd:
363.16
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A Facebook amerikai internetes közösségi portál anyavállalatának, a Metának a Threads nevű, új mikroblog-szolgáltatását indítja el egy felhasználó mobiltelefonján Miamiban 2023. július 5-én. A Twitter-rivális Threadsre az Instagram felhasználók saját felhasználónevükkel regisztrálhatnak, de regisztráció nélkül is nyomon követhetik kedvenc felhasználóik megosztásait az új alkalmazáson. A Threads az Európai Unióban szabályozási problémák miatt egyelőre nem hozzáférhető.
Nyitókép: MTI/EPA/Cristobal Herrera

Akadoznak a Meta alkalmazásai

A hirtelen népszerű Threads okozhatja a fennakadást.

Pénteken, a kora délutáni órákban akadozásra lettek figyelmesek az Instagram és Messenger felhasználói. A probléma először a Meta üzenetküldő szolgáltatásán tűnt fel a felhasználóknak, ugyanis amikor képeket/videókat szerettek volna továbbítani egymásnak, nem sikerült, csupán jelezte, hogy küldés folyamatban – írja az Index.

A probléma globális, a felhasználók folyamatosan jelzik problémáikat – olvasható a DownDetector oldalán.

Forrás: Downdetector.com
Forrás: Downdetector.com

Az Instagramon is hasonló hibával találkoznak a felhasználók, valamint akadozás észlelhető a frissen indult Threads alkalmazásban is, ami az Instagramhoz kapcsolt mikroblog-szolgáltatás. Az új applikáció nehézkesen vagy csak sokadik alkalomra posztolja ki a képet tartalmazó bejegyzéseket.

A Meta rendszerének több alkalmazása is hibákkal küszködik, aminek köze lehet ahhoz, hogy a csütörtöki napon debütáló Threads alkalmazást csupán 24 óra leforgása alatt több mint 60 millióan kezdték el használni.

A Threads ugyanis regisztrációkor "beolvasztja" a felhasználó Instagramos adatait.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×