eur:
394.45
usd:
368.22
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nizhnevartovsk, Russia - March 11, 2013: Woman hand holding iPhone with Google Plus App and using tPad. Google Inc. is an American multinational corporation that provides Internet-related products and services, including internet search, cloud computing, software and advertising technologies.
Nyitókép: Erikona/Getty Images

Nagy ajándékot adott a Windows az iPhone-tulajdonosoknak

Mostantól az iOS-felhasználók is szinkronizálhatják adataikat a windowsos számítógépükkel.

Az androidos tulajdonosok számára régóta adott a lehetőség, hogy a Phone Link alkalmazáson keresztül csatlakoztassák a mobiljukat a Windows PC-jükhöz, ez a funkció azonban mindeddig elérhetetlen volt az iPhone-tulajdonosok számára. A Windows bejelentése szerint a mai nappal ez megváltozik, így az iOS-felhasználók is szinkronizálhatják hívásaikat, üzeneteiket és kontaktjaiakat a számítógépükkel – írja a 24.hu.

A funkciót február óta tesztelik, még nem is érhető el mindenki számára a funkció a Windows 11 operációs rendszeren, de május közepéig az összes felhasználó megkapja a hozzáférést. Ez úgy derül ki a legegyszerűbben, hogy rákeresünk a Microsoft tálcáján a Phone Link alkalmazásra.

Az Apple-kompatibilis Phone Linkhez iOS 14 vagy annál újabb iOS rendszerrel ellátott készülék szükséges, ezen felül Windows 11-es PC és Bluetooth-kapcsolat kell. A funkció csak iPhone-on érhető el, egyéb Apple-eszközön nem.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×