eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Hosszú Katinka 2017. július 3-án egy budapesti sajtóbeszélgetésen, amelyen bejelentették, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszó csatlakozott a MOL Csapathoz.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Kirabolták Hosszú Katinkát

Budapestre hazatérve nem állt az újságírók elé a repülőtéren, lapinformációk szerint a barcelonai eset nagyon megrázhatta az úszónőt, szerepet játszhatott a tokiói szereplésben.

Az olimpia előtti egyik kulcsfontosságú úszóverseny (Mare Nostrum) helyszínén, Barcelonában kirabolták Hosszú Katinkát és párját/edzőjét, Gelencsér Mátét – írja a Blikk. A férfit a rablótámadás során fizikai inzultus is érte.

A lap a történtekkel kapcsolatban Hosszú Istvánt, a háromszoros olimpiai bajnok úszónő édesapját érte el, aki egy sóhajtás kíséretében azt mondta, nem szeretné kommentálni az esetet. A sportoló menedzsmentje sem árult el részleteket, így az sem tudni, az eset mennyiben befolyásolhatta Hosszú Katinka várakozáson aluli szereplését Tokióban – 400 vegyesen 5., 200 vegyesen 7. helyen végzett, 200 háton pedig 20.-ként zárt. A 200 pillangó versengéseitől visszalépett.

A lap informátora annyit mondott, hogy Hosszú Katinkát "nagyon megrázta a barcelonai eset", "könnyedén komolyabb bajuk is lehetett volna".

A tokiói úszóverseny után az úszónő annyit jelentett be egyelőre, hogy nem hagyja abba az úszást.

Budapestre érve nem állt az újságírók elé – egy másik kijáraton keresztül hagyta el a ferihegyi repteret –, pihenni szeretne.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×