eur:
369.07
usd:
345.62
bux:
48157.36
2023. június 5. hétfő Fatime

Jól ment a kajakosoknak és Parsnak, a bronzért játszhat a női vízilabda-válogatott

A címvédő Kozák Danuta K-1 500 méteren, a világbajnok Tótka Sándor, Molnár Péter duó K-2 200 méteren, a Hufnágel Tibor, Ceiner Benjámin egység pedig K-2 1000 méteren biztosította helyét a nyolcas döntőben a riói olimpiai kajak-kenu versenyeinek szerdai délutáni programjában. Az Olimpiai Stadionban a címvédő Pars Krisztián bejutott a kalapácsvetés döntőjébe. A bronzéremért játszhat a női vízilabda-válogatott.

ATLÉTIKA

Az Olimpiai Stadionban a címvédő Pars Krisztián bejutott a kalapácsvetés döntőjébe. A szombathelyi versenyző a selejtezőben 73,54 métert, majd 75,49-cet ért el, ezzel a negyedik helyen jutott tovább a fináléba, amelyre magyar idő szerint szombaton 2.05 órakor kerül sor.

KAJAK-KENU

A Rodrigo de Freitas Lagunában a magyarok közül elsőként Hufnágel és Ceiner állt rajthoz, s a bemelegítő előfutam után a középfutamban kiélezett csatában szerezte meg az A döntős szereplést érő harmadik helyet. A Tótka Sándor, Molnár Péter vb-címvédő kettőst, amely a válogatót megnyerő, de utóbb doppinggyanú miatt az utazók közül kizárt Horváth Bence és Szomolányi Máté helyett jutott az utolsó pillanatban indulási joghoz, az előfutamban csak a spanyol egység tudta megelőzni, míg a középfutamot már magabiztosan nyerte. A keddi párosdiadal óta háromszoros olimpiai bajnok Kozák Danuta az elő- és a középfutamban is rajt-cél győzelmet aratott, így készülhet a fináléra. Hajdu Jonatán előfutamában remek versenyzéssel a második, a középdöntőben azonban csak negyedik lett, s így ő csütörtökön a B döntőben lesz érdekelt.

MŰUGRÁS

Kormos Villő a toronyugrók szerdai selejtezőjében 27. helyen végzett, így nem jutott elődöntőbe

VÍZILABDA

A bronzéremért játszhat a magyar női vízilabda-válogatott, miután a szerdai elődöntőben 14-10-re kikapott a címvédő és világbajnok amerikai csapattól. Bíró Attila szövetségi kapitány Európa-bajnok együttese csak az első negyedben tudta tartani a lépést jóval esélyesebb riválisával, amely végül megérdemelt győzelmet aratott.

Címlapról ajánljuk
Elköszönt Ibra, a futball Muhammad Alija, a magyarok réme

Elköszönt Ibra, a futball Muhammad Alija, a magyarok réme

A király üdvözletének nevezte a La Gazzetta dello Sport a vasárnap este elbúcsúzott Zlatan Ibrahimovicnak a szavait: „Itt az ideje, hogy azt mondjam a futballnak: ciao. De nem nektek. Örök életemre milanista maradok. Az új évezred első, majdnem negyedszázadának egyik legkülönlegesebb futballistája tomboló ünneplést kapott a San Siro hetvenezer nézőjétől.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×