eur:
394.02
usd:
364.82
bux:
65490.22
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Második győzelmükre hajtanak a női pólósok

Második mérkőzésén a második győzelmére hajt a riói olimpia csütörtöki versenynapján a magyar női vízilabda-válogatott. Az evezősprogram átalakítása miatt ezen a napon az eredetileg tervezett 19 helyett 21 számban osztanak majd érmeket.

Az Európa-bajnok magyar női pólócsapat a keddi nyitófordulóban 13-11-re bizonyult jobbnak a kínaiaknál, ezúttal pedig a spanyolok ellen játszik majd a B csoport második fordulójában.

A cselgáncstornán a 78 kilós Joó Abigél és a 100 kilós Cirjenics Miklós lesz érdekelt magyar részről, a sportlövőközpontban pedig a női kisöbű sportpuska 3x20 lövéses összetett számot rendezik a légpuskában korábban 22. Miskolczi Julianna részvételével.

Ha az időjárás engedi, a Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettes csütörtökön befejezi szereplését, a magyar evezősduó a B döntőben száll majd vízre, ahol a 7-12. helyért küzdenek a résztvevők.

Ők befejezik, a tollaslabdázó Sárosi Laura pedig elkezdi a versenyzést: első csoportellenfele a kilencedik helyen kiemelt indiai Pusarla V. Sindhu lesz a Riocentro 4-es pavilonjában.

A vitorlázóknál a két szörfös, Cholnoky Sára és Gádorfalvi Áron, valamint a Finndingiben versenyző Berecz Zsombor száll vízre a hatodik versenynapon.

Az úszó előfutamok során ezúttal Takács Krisztián (50 m gyors), Risztov Éva és Kapás Boglárka (800 m gyors), Cseh László és Pulai Bence (100 m pillangó), valamint György Réka és a Rióban már három aranyéremnél tartó Hosszú Katinka (200 m hát) lesz érdekelt magyar részről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×