INFORÁDIÓ
2022. október 1. szombat
Malvin

verseny

2022.05.20. 16:38

A piaci viszonyok felé terelné a Bankszövetség a kormányt

A változó kamatozású lakossági jelzáloghitelekre korábban kamatbefagyasztást rendelt el a kormány, a Magyar Bankszövetség szerint azonban a reális gazdasági növekedés és a versenyképesség érdekében kívánatos a piaci viszonyok visszaállítása - közölte a szervezet az éves testületi ülését követően.
2021.09.27. 20:29

A magyar csapat a 11. a Bocuse d'Oron

Franciaország nyerte a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d'Or fődíját, amelyet hétfő este hirdettek ki a franciaországi Lyonban. A második helyezett Dánia, a harmadik Norvégia lett
2021.08.08. 08:00

Szaporcán mérik össze a tudásukat a magyar pásztorkutyák

Napjainkban is fontos feladatuk van a pásztorkutyáknak – mondta az InfoRádiónak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóságának marketing és kommunikációs menedzsere, annak apropóján, hogy augusztus 14-én a Baranya megyei Szaporcán terelőversenyt rendeznek.
2021.07.29. 21:30

Furcsa mocorgás van a téglapiacon, a GVH odacsap

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) gyorsított ágazati vizsgálatot indított a kerámia falazóelemek belföldi piacán. Ennek a vizsgálati eszköznek az alkalmazására először került sor, amióta a kormány kibővítette a versenyhatóság eszköztárát az építőipari piaci problémák hatékonyabb kezelésére
2021.06.03. 11:55

Több tízmilliós befektetéshez juthatnak az MVM EDISON startup verseny nyertesei

Rekord számú, több mint 260 beérkezett pályamunka közül kiválasztott nyolc döntős csapat közül hirdetett győzteseket a szakmai zsűri az MVM EDISON startup versenyen. A legjobbnak választott első három helyezett csapat akár 50 millió forint értékű magvető befektetéshez juthat az MVM Csoporttól.
2021.04.19. 06:15

Versenyre fel, Z generáció

Három kategóriában hirdet Fintech Design Versenyt a Digitális Jólét Program a digitális pénzügyi szolgáltatások iránt érdeklődő diákok számára. A legjobb pályaművek benyújtói akár arra is lehetőséget kaphatnak, hogy megvalósítsák ötleteiket.
2021.03.23. 11:15

A marketingszakmán nem fogott ki a járványhelyzet

A hatodik alkalommal megrendezett Marketing Diamond Awards – a Lounge Group közreműködésével rekordszámú gyémántdíjazottal zárult. Hogy hogyan érintette a kisebb marketingbüdzsével rendelkező aktivitásokat a pandémia időszaka, arról a nyertesek és két zsűritag mesélt.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018