eur:
391.27
usd:
367.12
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Pétervári-Molnár Bendegúz negyeddöntős egypárevezősben

Pétervári-Molnár Bendegúz második lett előfutamában, így bejutott a negyeddöntőbe, azaz a legjobb 24 közé egypárevezősben a riói olimpia szombati versenynapján.

A 23 éves magyar sportoló - az első a magyar küldöttség tagjai közül, aki eredményt ért el a pénteken kezdődött játékokon - legközelebb kedden száll majd vízre a Rodrigo de Freitas Lagúnában.

A Budapest Evezős Egyesület 23 éves, ötkarikás újonc versenyzője remekül lapátolt első pályáján. Csak a címvédő és többszörös világbajnok új-zélandi Mahe Drysdale tudta megelőzni, venezuelai, uruguayi, perui és iraki riválisát azonban maga mögé utasította, így bőven befért az első három közé, azaz a vasárnapi reményfutamban nem kell szerepelnie, hanem egyből továbblépett.

A másik magyar evezős egység, a Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettes magyar idő szerint 15.50 órakor kezdi meg szereplését a Rodrigo de Freitas Lagúnában.

Címlapról ajánljuk

Súlyos gond merült fel az elektromos autózással kapcsolatban

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez - olvasható Európai Autógyártók Szövetségének (ACEA) hétfőn közzétett jelentésében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×