eur:
395.04
usd:
371.3
bux:
66155.56
2024. április 16. kedd Csongor

Beckham és Ibrahimovic különös fogadása

Zlatan Ibrahimovic, a Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatának svéd sztárja fogadást ajánlott a közösségi médiában David Beckhamnek, az angol válogatott korábbi csillagának a szombat délutáni svéd-angol világbajnoki negyeddöntő előtt.

Ibrahimovic azt írta, hogy ha az angolok győznek Szamarában, akkor a világ bármely pontján meghívja Beckhamet egy vacsorára, ha viszont a svédek nyernek, akkor az angolnak kell egy IKEA-ban bútort vásárolnia számára.

Beckham - aki korábban maga is játszott a Galaxyban - elfogadta a kihívást, és ő is ismertette a fogadási téteket. Svéd siker esetén valóban elmegy vásárolni Ibrahimovicnak lakberendezési tárgyakat a svéd cég egyik üzletében, ha azonban az angolok diadalmaskodnak, akkor Ibrahimovicnak el kell mennie majd egy angol válogatott mérkőzésre, azt angol válogatott mezben kell megnéznie, miközben a félidőben halat és sült krumplit (fish and chips) kell ennie.

Címlapról ajánljuk
Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×