eur:
386.85
usd:
358.62
bux:
0
2024. május 14. kedd Bonifác

Ötödik lett futamában a 4x200-as gyorsváltó, és kiesett

A 10. időt úszta a Németh Nándor, Grátz Benjámin, Telegdy Ádám, Kozma Dominik 4x200-as gyorsváltó (7:11,10) - a futamában Kozma nagy hajrájával lett ötödik - és nem jutott az esti döntőbe.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: hosszú háborút jelez az orosz védelmi miniszter lecserélése

Kaiser Ferenc: hosszú háborút jelez az orosz védelmi miniszter lecserélése

Andrej Belouszov eddigi volt első miniszterelnök-helyettest javasolta az orosz védelmi tárca élére Vlagyimir Putyin elnök. Az InfoRádiónak nyilatkozó biztonság- és védelempolitikai szakértő szerint elfogyott a levegő Szergej Sojgu körül, az új miniszter személye pedig azt jelzi, hogy Oroszország hosszú háborúra készül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.14. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Mire számíthatunk ma a tőzsdéken?

Mire számíthatunk ma a tőzsdéken?

A hét első részében egyelőre nem láttunk határozott mozgásokat a tőzsdéken, tegnap is leginkább csak oldalaztak a vezető indexek és ma az ázsiai kereskedésben sem volt ez másképp. Várhatóan ma is viszonylag nyugodt napunk lesz, de azért a várakozásoktól eltérő amerikai ipari termelői árak már hozhatnak némi mozgást a piacokon, holnap pedig érkezik a befektetők által kiemelten figyelt amerikai inflációs adat. Ami az európai piacnyitást illeti, a határidős indexek állása alapján vegyes mozgásokra, iránykeresésre van kilátás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×