eur:
392.96
usd:
366.36
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Cseh László elárulta, mitől veszített rengeteget a súlyából

Cseh László elárulta, mitől veszített rengeteget a súlyából

Cseh László a 200 pillangó címvédőjeként várja a hazai világbajnokság rajtját, és elsősorban jó időeredményben gondolkozik. A kulcsnak azt tartja a felkészülésében, hogy le tudott fogyni.

Cseh László a Nemzeti Sportnak adott interjúban elmondta, ha nem Budapesten rendeznék a világbajnokságot, valószínűleg el sem indult volna, vagy nem készül volna három számra is.  Motiválja, hogy a Duna Arénában lesznek az úszóversenyek, és arra is készült, hogy a szurkolók támogatást adjanak neki.

"A sok-sok magyar néző szurkolásának segítenie kell a verseny során, nem hátráltatnia.

Az a fontos, hogy amikor kimegyek a rajtkőhöz, olyan állapotban legyek, hogy a közönség morajlása, hangja, látványa ne negatív érzésként csapódjék le" - mondta a világbajnok, aki kifejezetten jónak tartja az új medencét. A tesztversenyen is csak az zavarta, hogy messze volt az eredményhirdetés helyszíne, de a vb-n nyilván ez sem lenne gond...

Eldőlt, hogy 200 vegyesen, korábbi sikertávján nem indul, mert ütné egymást a 200 pillangóval, és úgy érzi, az egyikre kell koncentrálnia, nem adhat esélyt annak, hogy bármelyik is kiüsse a másikat.

"Inkább legyek egy távon jó, mintsem kettőn középszerű!"

- mondta Cseh László, akiről edzője, Plagányi Zsolt kiemelte, hogy kiváló formában van, és nagyon sokat fogyott. "A sokból nem volt nehéz..." - mondta erre az úszó, de tudta, hogy másként nem lehet sikeres. "Tudtam, hogy fogynom kell: az eleje nehezebb volt, de a végére szépen olvadtak le rólam a kilók. Nagyjából olyan állapotban vagyok, ami jó lesz majd a világbajnokságon."

Motiváltan várja a versenyt, de szerinte ezt sem lehet másként:

vagy szívvel-lélekkel csinálja, vagy nincs értelme.

"Ha csak úgy edzeget meg versenyezget az ember, ne induljon a világbajnokságon" - mondta, és hozzátette, reméli, hogy elvégezték azt a munkát, amelyet kellett, már csak a formába hozás utolsó mozzanatai vannak hátra.

"Nem a helyezéseket kellene hajkurásznom, hanem inkább időeredményben gondolkoznom, mert az nekem többet mond, és fontosabb is. És

ha jó időt úszom, valószínűleg ott lehetek az élmezőnyben"

- mondta a céljairól Cseh László.

Címlapról ajánljuk

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×