eur:
394.45
usd:
368.22
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Photo by Michael Regan/Getty Images

Több néző lehet az egyik Eb-helyszínen

A dán szurkolók kaptak jó hírt.

A dán kormány döntése értelmében több néző lehet Koppenhágában a pénteken kezdődő, részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon.

A koronavírus-járvány miatt a 38 ezer néző befogadására alkalmas Parken Stadionban 15 900-an lehettek volna jelen a találkozókon,

a legfrissebb bejelentés alapján viszont 25 ezren láthatják élőben az összecsapásokat.

Jakob Jensen, a Dán Labdarúgó Szövetség elnöke jelezte, bíznak abban, hogy a torna későbbi szakaszában akár már telt házas mérkőzéseket is rendezhetnek.

Dániában három csoportmérkőzést rendeznek, a házigazdák sorrendben Finnország, Belgium és Oroszország ellen játszanak, majd egy nyolcaddöntős párharcnak is otthon ad a koppenhágai aréna. A szövetség ugyanakkor jelezte, az idő rövidsége miatt az első, szombati összecsapáson még nem tudják kihasználni a megemelt nézőszámot.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×