eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed
Katona Bálint (j), a Ferencváros és Josip Brekalo, a Fiorentina játékosa a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Fiorentina mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. december 14-én.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Kölcsönadott a Fradi egy magyar fiatalt

Katona Bálintot ismét a Kecskemétnek adta kölcsön a Ferencváros, a megállapodás a mostani szezon végéig szól.

Az nb1.hu írja, hogy a 21 éves támadó középpályás 2021 és 2023 között már szerepelt a KTE csapatában (ekkor is az FTC adta kölcsön Katonát).

"Rengeteg jó emlékem van a KTE-vel kapcsolatban, így boldog vagyok, hogy itt lehetek, hiszen nap mint nap élveztem a munkát akkor is, amikor először voltam itt. Jelen pillanatban csak élvezni szeretném a játékot, és sikeres lenni a csapattal" – idézi Katona Bálintot a Kecskemét hivatalos oldala.

A labdarúgó eddig az NB I-ben 45 összecsapáson szerepelt, a fellépései során 8-szor volt eredményes.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Nyugdíjpénzek Magyarországon: Európa szégyenpadjára kerültünk, a kormány ötletével még tovább süllyedhetünk

Nyugdíjpénzek Magyarországon: Európa szégyenpadjára kerültünk, a kormány ötletével még tovább süllyedhetünk

A magán-nyugdíjpénztári rendszer 2010-es beszántása óta súlyos lakossági bizalomhiánnyal küzd a nyugdíjcélú öngondoskodás hazai magánpiaca. Korlátozta növekedését a lakosság figyelmét elterelő állampapírpiaci hozamvadászat is az elmúlt években, üzenetében azonban még súlyosabb csapást jelenthet számára a kormány azon elképzelése, amely rövidebb távú célok érdekében áldozná be a hosszú távra félretett megtakarítások egy részét. Eközben most már tényleg egész Európa elhúz mellettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 1. 15:08
×
×
×
×