eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 15. szombat Jolán, Vid
Tatabánya, 2024. május 19.A Telekom Veszprém szurkolói ünnepelnek, miután csapatuk 33-30-ra győzött az OTP Bank-Pick Szeged ellen a férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjében a Tatabányai Multifunkciós Csarnokban 2024. május 19-én.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Nem tágítanak a veszprémi szurkolók, újabb akciót szerveznek az Ilic, Gulyás edzőpáros ellen

A szakmai stáb és a vezetőség munkájával elégedetlen drukkerek feketében érkeznek a Szeged elleni bajnoki döntő első meccsére.

A Veszprém férfi kézilabdacsapatának szurkolói korábbi demonstrációjukat követően a Szeged elleni bajnoki döntő első, pénteki mérkőzésén újabb közös akcióval fogják jelezni a klubvezetésnek, hogy elégedetlenek a Momir Ilic, Gulyás Péter edzőpáros munkájával, valamint Csík Zoltán vezérigazgató tevékenységével – írja a 24.hu.

A Veszprémi Szurkolói Egyesület Facebook-oldalán közölte: arra kéri mindazokat, akik elégedetlenek a vezetőség kommunikációjával, a klubnál zajló munkafolyamatokkal, hogy

fekete mezben/pólóban/felső ruházatban jöjjenek el a pénteki meccsre,

és „olyan vehemenciával szurkoljanak, amennyire elégedettek Csík Zoltán, Momir Ilic és Gulyás Péter munkájával”. Jelezték azt is, hogy a megszokottaktól eltérően szurkolás nélkül vonulnak majd át találkozóhelyükről a Veszprém Arénába.

„Az O szektor biztatni, dicsérni csak a játékosokat fogja.

A csapatkapitányt biztosítottuk, hogy a játékosaink iránt érzett szeretetünk és bizalmunk töretlen, a mérkőzés végén a távozókat mindemellett méltó módon tervezzük búcsúztatni” – írják a posztban.

A Veszprémet a dán Aalborg búcsúztatta a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, és 2014-es debütálása óta először fordult elő, hogy két egymást követő szezonban lemaradt a sorozat kölni négyes döntőjéről. „Tanulnunk kell és tanulni fogunk a hibáinkból. A jövőre kell fókuszálnunk és a következő kihívásainkra, amelyek még előttünk vannak a szezon hátralevő részében. A csapat és a szakmai stáb továbbra is a vezetőség teljes bizalmát élvezi és minden erőfeszítésünket a 31. kupagyőzelem és 28. magyar bajnoki cím megszerzésére fogjuk koncentrálni” – írta a klub Facebook-oldalán Csík Zoltán vezérigazgató az Aalborg elleni kiesés után.

A bakonyiak azóta az egyik célt teljesítették, a Magyar Kupa tatabányai döntőjében három góllal legyőzték a Szeged együttesét. A tiltakozó szurkolók szerint azonban a veszprémi klub játékát az elmúlt három évben főként a „folyamatos hanyatlás” jellemezte, és úgy vélik, „további mélységekbe rántaná” a csapatot, ha maradna a Momir Ilic, Gulyás Péter edzőpáros.

Címlapról ajánljuk

Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert

A Nemzeti Választási Bizottság péntek este jókora késéssel megkezdte nyilvános ülésén kihirdették az újraszámlálás végeredményét, és arról is döntöttek, hogy a IV. és VII. kerületekben - ahol kiugróan magas volt az érvénytelen szavazatok aránya - nem lesz új választás. E kerületekben Szentkirályi Alexandra nevének túl vékony áthúzása okozhatott problémát a voksoláskor Vitézy Dávid fellebbezése szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

A Fitch Ratings pénteken megjelent késő esti döntésében megerősítette Magyarország BBB kategóriájú adósbesorolását és a hozzá rendelt negatív kilátás is maradt. Részletes indoklásukban a hitelminősítő elemzői kitérnek arra, hogy a kormány a közeljövőben a költségvetést stabilizáló újabb intézkedéscsomagról dönthet, azonban a 2026 tavaszán esedékes parlamenti választások miatt kiadási kockázatokat lát a költségvetésben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×