eur:
396.36
usd:
370.72
bux:
70378.92
2024. június 23. vasárnap Zoltán
Tatabánya, 2024. május 19.A Telekom Veszprém szurkolói ünnepelnek, miután csapatuk 33-30-ra győzött az OTP Bank-Pick Szeged ellen a férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjében a Tatabányai Multifunkciós Csarnokban 2024. május 19-én.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Nem tágítanak a veszprémi szurkolók, újabb akciót szerveznek az Ilic, Gulyás edzőpáros ellen

A szakmai stáb és a vezetőség munkájával elégedetlen drukkerek feketében érkeznek a Szeged elleni bajnoki döntő első meccsére.

A Veszprém férfi kézilabdacsapatának szurkolói korábbi demonstrációjukat követően a Szeged elleni bajnoki döntő első, pénteki mérkőzésén újabb közös akcióval fogják jelezni a klubvezetésnek, hogy elégedetlenek a Momir Ilic, Gulyás Péter edzőpáros munkájával, valamint Csík Zoltán vezérigazgató tevékenységével – írja a 24.hu.

A Veszprémi Szurkolói Egyesület Facebook-oldalán közölte: arra kéri mindazokat, akik elégedetlenek a vezetőség kommunikációjával, a klubnál zajló munkafolyamatokkal, hogy

fekete mezben/pólóban/felső ruházatban jöjjenek el a pénteki meccsre,

és „olyan vehemenciával szurkoljanak, amennyire elégedettek Csík Zoltán, Momir Ilic és Gulyás Péter munkájával”. Jelezték azt is, hogy a megszokottaktól eltérően szurkolás nélkül vonulnak majd át találkozóhelyükről a Veszprém Arénába.

„Az O szektor biztatni, dicsérni csak a játékosokat fogja.

A csapatkapitányt biztosítottuk, hogy a játékosaink iránt érzett szeretetünk és bizalmunk töretlen, a mérkőzés végén a távozókat mindemellett méltó módon tervezzük búcsúztatni” – írják a posztban.

A Veszprémet a dán Aalborg búcsúztatta a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, és 2014-es debütálása óta először fordult elő, hogy két egymást követő szezonban lemaradt a sorozat kölni négyes döntőjéről. „Tanulnunk kell és tanulni fogunk a hibáinkból. A jövőre kell fókuszálnunk és a következő kihívásainkra, amelyek még előttünk vannak a szezon hátralevő részében. A csapat és a szakmai stáb továbbra is a vezetőség teljes bizalmát élvezi és minden erőfeszítésünket a 31. kupagyőzelem és 28. magyar bajnoki cím megszerzésére fogjuk koncentrálni” – írta a klub Facebook-oldalán Csík Zoltán vezérigazgató az Aalborg elleni kiesés után.

A bakonyiak azóta az egyik célt teljesítették, a Magyar Kupa tatabányai döntőjében három góllal legyőzték a Szeged együttesét. A tiltakozó szurkolók szerint azonban a veszprémi klub játékát az elmúlt három évben főként a „folyamatos hanyatlás” jellemezte, és úgy vélik, „további mélységekbe rántaná” a csapatot, ha maradna a Momir Ilic, Gulyás Péter edzőpáros.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
Hatalmas tömeg tüntet Izraelben, új módon használhatják az ukránok a Patriot rendszereket - Háborús híreink vasárnap

Hatalmas tömeg tüntet Izraelben, új módon használhatják az ukránok a Patriot rendszereket - Háborús híreink vasárnap

Több szövetségesnél is kicsaphatja a biztosítékot, hogy Ukrajna alkalmazhatja az amerikai gyártmányú Patriot légvédelmi rakétarendszereket, hiszen mostantól nemcsak az orosz rakétatámadások ellen, hanem az országot célba vevő ellenséges repülőgépek megsemmisítésére is használhatják. Izraelben tegnap este hetven helyszínen követeltek túszalkut, fegyverszünetet és kormányváltást a tömegtüntetéseken részt vevők. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 23. 20:59
×
×
×
×