eur:
396.36
usd:
370.72
bux:
70378.92
2024. június 23. vasárnap Zoltán
Ludovic Fabregas, a Telekom Veszprém (j) és Bánhidi Bence, az OTP Bank-Pick Szeged játékosa a férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjében játszott Telekom Veszprém - OTP Bank-Pick Szeged mérkőzésen a Tatabányai Multifunkciós Csarnokban 2024. május 19-én.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Ez most fáj a Szegednek

A Telekom Veszprém megvédte címét a férfi kézilabda Magyar Kupában, mivel 33-30-ra legyőzte a Szegedet a tatabányai négyes döntő vasárnapi fináléjában.

Omar Jahja hat, Nedim Remili öt góllal, Rodrigo Corrales öt védéssel járult hozzá a sikerhez. A csongrádiaknál Mario Sostaric nyolc alkalommal talált be - mindannyiszor büntetőből -, Miguel Martins hét gólt szerzett, Mikler Roland kilenc lövést védett.

A két csapat 23. alkalommal találkozott egymással a kupadöntőben, a bakonyiak a 18. sikerüket ünnepelhették. Összességében ez volt a negyvenedik fináléjuk és a 31. győzelmük. A hétszeres győztes Szegednek ez volt a 23. kupadöntője, kétszer körmérkőzéses lebonyolításban végzett az élen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
Hatalmas tömeg tüntet Izraelben, új módon használhatják az ukránok a Patriot rendszereket - Háborús híreink vasárnap

Hatalmas tömeg tüntet Izraelben, új módon használhatják az ukránok a Patriot rendszereket - Háborús híreink vasárnap

Több szövetségesnél is kicsaphatja a biztosítékot, hogy Ukrajna alkalmazhatja az amerikai gyártmányú Patriot légvédelmi rakétarendszereket, hiszen mostantól nemcsak az orosz rakétatámadások ellen, hanem az országot célba vevő ellenséges repülőgépek megsemmisítésére is használhatják. Izraelben tegnap este hetven helyszínen követeltek túszalkut, fegyverszünetet és kormányváltást a tömegtüntetéseken részt vevők. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×