eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 21. vasárnap Konrád
Kós Hubert a férfi 200 méteres hátúszás előfutamában a fukuokai vizes világbajnokságon 2023. július 27-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Az olimpiáig "eldugják" Kós Hubertet, és még azt sem tudni, hol

Szakít klubjával a legendás úszóedző Bob Bowman, de "vigyázni fog Hubira" is.

A párizsi olimpiáig biztosan a legendás edző, Bob Bowman irányításával készül Kós Hubert világbajnok úszó.

A tréner kedden jelentette be, hogy elhagyja az Arizona State Sun Devils csapatát, amelyet a hétvégén története első egyetemi bajnoki címéhez segített, és a jövőben a Texas egyetemen felel majd az úszóprogramért.

"Nincs változás, az olimpiáig Bobbal edzek, ez biztos. Jövő héten San Antonióban lesz verseny, aztán megyünk Coloradóba magaslati edzőtáborba. Utána lehet változás az eddigiekhez képest, hogy még visszajöhet-e ide Bob vagy már nem, és akkor esetleg Leon Marchand-nal másutt készülünk tovább. De tuti, hogy együtt maradunk, így hárman biztosan" - nyilatkozott Kós a magyar szövetségnek.

A szervezet honlapján az is olvasható, hogy a 21 éves sportoló "megosztott egy sokat mondó részletet is a történtekről". Bowman a csapatmeetingen esedékes bejelentés előtt egyedül az ugyancsak világbajnok Marchand-nal - aki sajtóértesülések szerint követi mesterét Austinba, a Texas egyetemre - tudott váltani néhány szót az idő rövidsége miatt, viszont neki tett egy fontos megjegyzést: "Hubira is mindenképpen vigyázni fogok".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hatalmas támogatást kap Ukrajna, fontos megállapodást kötöttek az oroszok Kínával - Háborús híreink vasárnap

Hatalmas támogatást kap Ukrajna, fontos megállapodást kötöttek az oroszok Kínával - Háborús híreink vasárnap

Szombat este az amerikai képviselőház széleskörű támogatással, a republikánus keményvonalasok ellenkezése ellenére elfogadott egy 95 milliárd dolláros törvénycsomagot, amely többek között Ukrajnának nyújt 60 milliárd dollár feletti támogatást, ma a támogatás felsőházi elfogadásának fontosságát hangsúlyozta az ukrán államfő. Eközben Oroszország újonnan kinevezett haditengerészeti főnöke, Alekszandr Mojszejev tengernagy részt vesz egy nagyszabású katonai konferencián a szövetséges Kínában, ahol egyetértési és együttműködési memorandumot írt alá a kínai haditengerészet parancsnokával. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×