eur:
391
usd:
366.15
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
A gólszerző madridi Vinícius Júnior ünnepel Carlo Ancelotti vezetőedzővel a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében játszott Liverpool FC - Real Madrid mérkőzés végén a saint-denis-i Stade de France stadionban 2022. május 28-án. A döntőt a spanyol csapat nyerte 1-0-ra.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Megint nehezen, de nyert a Real Madrid

Újra hátrányból fordított a Real Madrid a spanyol bajnokságban, a La Ligában. Ezúttal a Las Palmas ellen nyert idegenben 2-1-re.

Az eddig kapott gólok alapján a La Liga legerősebb két védelme nézett szembe egymással. A Las Palmasnál egyetlen csapat sem kapott kevesebb gólt a topligák csapatai közül az első 45 percben a mostani idényben. Ezek alapján nem meglepő, hogy az első félidőben nem esett gól. A másodikban a hazaiak (az 53. percben) Munoz révén előnybe kerültek.

Ám a Madrid kapcsolt. A 65. percben Camavinga nagyon okos átadását Vinícius Júnior levette, majd a hosszú sarokba lőtte a labdát, 1-1.

A 84. percben a 24. születésnapját ünneplő Tchouaméni a labda felé mozogva bebólintotta Toni Kroos szögletét.

A Real Madrid sorozatban a negyedik bajnoki mérkőzését nyerte meg, a La Ligában szeptember 24. óta veretlen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 18:49
×
×
×
×