eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Gergely István, a Budapesti Honvéd SE (BHSE) ügyvezető elnöke, olimpiai bajnok vízilabdázó beszédet mond az idén nyáron Tokióban megrendezett olimpián és paralimpián indult Honvéd versenyzők köszöntésén, különös tekintettel az érmet szerzett nyolc sportolóra, valamint edzőikre, a klub Dózsa György úti központjában 2021. október 11-én. Az olimpiai pontokat tekintve a Tokióban érintett hetven magyar klub közül a legeredményesebb a Honvéd volt.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Rendkívüli bejelentés Milák Kristófról

Klubja, a Honvéd vezetője, Gergely István nyilatkozott az újévi fordulatról. Milák Kristóf számára szerinte "más az íze a sikernek".

Gergely István, a Honvéd ügyvezető elnöke elárulta, mikor térhet vissza a medencébe Milák Kristóf - írja a Sportal a Sportrádióra hivatkozva.

Ismert, Milák Kristóf világ-, olimpiai és Európa-bajnok úszó fél éve pihenőt tart, a fél ország a visszatéréséért szurkol, így különösen is érdekesnek ígérkezett, mit nyilatkozik róla munkaadója, a Honvéd első embere.

Először is azt erősítette meg, hogy Milák Kristóf már egy ideje végzi szárazföldi edzéseit, most ehhez azt tette hozzá, hogy hamarosan visszatér a medencébe is.

"A napokban valószínűleg elkezdi a medencés edzéseket" – közölte Gergely István, aki az elmúlt hónapokban végig támogatta az úszót.

Azt is közölte még, hogy folyamatosan kapcsolatban álltak az elmúlt hónapokban az úszóval.

Elmondta még, sok mindent nem ért a világból, azt sem, hogy egy 23 éves, ilyen tehetséges sportoló miért dönt így, de el kell fogadni, hogy "neki más az íze a sikernek".

Az olimpiával kapcsolatban a döntés a sportolóé.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×