eur:
394.07
usd:
370.91
bux:
67407.86
2024. április 16. kedd Csongor
Manchester, 2023. december 13.Kerkez Milos, a Bournemouth (b) és Antony, a Manchester United játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Manchester United-Bournemouth mérkőzésen a manchesteri Old Trafford Stadionban 2023. december 9-én.
Nyitókép: MTI/AP/Jon Super

Áthatolhatatlan fal – klubja külön összeállítást készített Kerkez Milosról

A magyar válogatott balhátvéd legemlékezetesebb blokkjait, szereléseit és labdaszerzéseit gyűjtötte össze a Bournemouth.

Kerkez Milos a Premier League első 9 fordulójában a Bournemouth összes mérkőzésén tagja volt a kezdőcsapatnak, majd kegyvesztetté vált Andoni Iraola vezetőedzőnél, aki a továbbiakban Llyod Kellynek adott játéklehetőséget a balhátvéd posztján. Az angol futballista azonban november végén izomsérülést szenvedett a Sheffield United elleni, 3–1-re megnyert találkozón, amelynek félidejében Kerkez Milos váltotta őt, azóta pedig újra kirobbanthatatlan a kezdőből a 13-szoros magyar válogatott futballista.

Kerkez Milos élt a kapott lehetőséggel, jól teljesített, amit nemcsak a klubja, hanem a szakírók is elismertek, hiszen a Manchester United elleni 3–0-s sikert követően bekerült a Premier League 16. fordulójának álomcsapatába a BBC hírportálnál.

A Bournemouth számára az eddig mutatott teljesítménye alapján jó vételnek tűnik Kerkez Milos nyári szerződtetése, ráadásul megmutatta azt is, hogy mentálisan is erős, hiszen nem omlott össze akkor sem, amikor a kispadra szorult. Amikor pedig újra a pályára léphetett, bebizonyosodott, hogy lehet rá számítani.

Klubja csütörtökön egy rövid, majdnem másfél perces összeállítást tett közzé a Facebookon a magyar labdarúgó eddigi legemlékezetesebb megmozdulásairól. Összevágták a legjobb blokkjait, szereléseit és labdaszerzéseit.

Az összeállításba természetesen bekerült az az emlékezetes jelenet is, amikor az Aston Villa ellen egy szerelést követően adott gólpasszt Dominic Solanke-nak, mint ahogyan az is, amikor a Liverpool ellen lelopta a labdát Mohamed Salah lábáról, de a már említett Manchester United elleni mérkőzésen Scott McTominay ellen is tekintélyt parancsolóan lépett közbe – egyébként több alkalommal is.

Kerkez Milos eddig 15 meccsen lépett pályára a jelenlegi angol bajnoki idényben, 13-szor volt kezdő, a Ligakupában pedig 3 találkozón játszott. A Bournemouth öt mérkőzés óta veretlen a Premier League-ben (4 győzelem, 1 döntetlen) és a 14. helyen áll a tabellán.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik az osztrák–orosz kémháború: kölcsönös kiutasítások és vádaskodások

Folytatódik az osztrák–orosz kémháború: kölcsönös kiutasítások és vádaskodások

Márciusban Ausztria utasított ki két orosz diplomatát, Oroszország ezt nem sokáig hagyta válasz nélkül. Ezúttal egy osztrák diplomatát nyilvánítottak nemkívánatos személynek. Közben Bécsben tovább folyik a vizsgálat a korábbi osztrák alkotmányvédelmi hivatal egy volt munkatársa ellen, akit azzal vádolnak, hogy titkos adatokat továbbított az Orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Csúnya a lett a nap vége az amerikai tőzsdéken

Csúnya a lett a nap vége az amerikai tőzsdéken

A fokozódó geopolitikai feszültségek nyomást gyakoroltak ma reggel az ázsiai tőzsdékre, az irányadó európai indexek azonban emelkedésekkel nyitottak, és napközben is kitartottak a pluszok. Az energiaszektor gyengélkedik ma az olajár esésével együtt, míg az ipari vállalatok részvényei felülteljesítők. A magyar piac követte napközben az európai tőzsdéket, kisebb pluszban áll egész nap a BUX, a blue chipek közül csak a Richter esett ma. A tengerentúlon ehhez képest jelentős hangulatromlást láttunk annak ellenére, hogy a kereskedés első részében még emelkedésben voltak a tőzsdék. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×