eur:
391.03
usd:
366.05
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Manchester, 2023. december 13.Kerkez Milos, a Bournemouth (b) és Antony, a Manchester United játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Manchester United-Bournemouth mérkőzésen a manchesteri Old Trafford Stadionban 2023. december 9-én.
Nyitókép: MTI/AP/Jon Super

Áthatolhatatlan fal – klubja külön összeállítást készített Kerkez Milosról

A magyar válogatott balhátvéd legemlékezetesebb blokkjait, szereléseit és labdaszerzéseit gyűjtötte össze a Bournemouth.

Kerkez Milos a Premier League első 9 fordulójában a Bournemouth összes mérkőzésén tagja volt a kezdőcsapatnak, majd kegyvesztetté vált Andoni Iraola vezetőedzőnél, aki a továbbiakban Llyod Kellynek adott játéklehetőséget a balhátvéd posztján. Az angol futballista azonban november végén izomsérülést szenvedett a Sheffield United elleni, 3–1-re megnyert találkozón, amelynek félidejében Kerkez Milos váltotta őt, azóta pedig újra kirobbanthatatlan a kezdőből a 13-szoros magyar válogatott futballista.

Kerkez Milos élt a kapott lehetőséggel, jól teljesített, amit nemcsak a klubja, hanem a szakírók is elismertek, hiszen a Manchester United elleni 3–0-s sikert követően bekerült a Premier League 16. fordulójának álomcsapatába a BBC hírportálnál.

A Bournemouth számára az eddig mutatott teljesítménye alapján jó vételnek tűnik Kerkez Milos nyári szerződtetése, ráadásul megmutatta azt is, hogy mentálisan is erős, hiszen nem omlott össze akkor sem, amikor a kispadra szorult. Amikor pedig újra a pályára léphetett, bebizonyosodott, hogy lehet rá számítani.

Klubja csütörtökön egy rövid, majdnem másfél perces összeállítást tett közzé a Facebookon a magyar labdarúgó eddigi legemlékezetesebb megmozdulásairól. Összevágták a legjobb blokkjait, szereléseit és labdaszerzéseit.

Az összeállításba természetesen bekerült az az emlékezetes jelenet is, amikor az Aston Villa ellen egy szerelést követően adott gólpasszt Dominic Solanke-nak, mint ahogyan az is, amikor a Liverpool ellen lelopta a labdát Mohamed Salah lábáról, de a már említett Manchester United elleni mérkőzésen Scott McTominay ellen is tekintélyt parancsolóan lépett közbe – egyébként több alkalommal is.

Kerkez Milos eddig 15 meccsen lépett pályára a jelenlegi angol bajnoki idényben, 13-szor volt kezdő, a Ligakupában pedig 3 találkozón játszott. A Bournemouth öt mérkőzés óta veretlen a Premier League-ben (4 győzelem, 1 döntetlen) és a 14. helyen áll a tabellán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Régiós bajnok a forint

Régiós bajnok a forint

A hétfő délutáni erősödés óta tesztel a forint egy fontos technikai vonalat, amely ha letörik, akár a ma reggel közzétett várt feletti magyar GDP-adat hatására, akkor további tér nyílik meg a forint számára. Délelőtt sokáig nem talált erőre a forint, de aztán elindult az erősödés. A hónapban egyelőre a legnagyobb zárkózást a forint mutatta be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 18:49
×
×
×
×