eur:
391.37
usd:
366.71
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
MANCHESTER, ENGLAND - DECEMBER 09: Antony of Manchester United passes the ball whilst under pressure from Milos Kerkez of AFC Bournemouth during the Premier League match between Manchester United and AFC Bournemouth at Old Trafford on December 09, 2023 in Manchester, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
Nyitókép: Clive Brunskill/Getty Images

Komoly elismerésben részesült a magyar váltogatott védője

A BBC hírportálnál bekerült az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának álomcsapatába Kerkez Milos, a Bournemouth magyar válogatott hátvédje.

Az együttes szombaton meglepetésre simán, 3–0-ra nyert a Manchester United otthonában, így Kerkez mellett három másik csapattársa is – az argentin hátvéd, Marcos Senesi, az angol középpályás, Lewis Cook, valamint a szintén angol csatár, Dominic Solanke – bekerült a forduló legjobbjai közé.

„Kerkez két egymás utáni blokkja a második félidő elején szenzációs volt és megmutatta azt az elhivatottságot, ami a klub játékosaiban benne van az utóbbi hetekben. Nemcsak lőttek három gólt az Old Traffordon, hanem az ő hálójuk érintetlen maradt” – írta a portálon Garth Crooks, a BBC szakértője.

Kerkez végigjátszotta az MU elleni összecsapást.

A Bournemouth 16 forduló után 19 ponttal a 14. helyen áll, s legutóbbi öt, veretlenül megvívott bajnokijából négyet megnyert.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×