eur:
389.43
usd:
363.39
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Facebook/ Szilágyi Áron

Szilágyi Áron keményen fogalmazott Milák Kristóf ügyében

A háromszoros olimpiai bajnok kardvívó az empátiát hiányolja az úszóklasszis ügyében.

Milák Kristófról több szó esik azóta, hogy elkerüli az uszodák környékét, mint akkor, amikor pillangóúszásban olimpia, világ- vagy Európa-bajnoki címet szerzett. A világrekorder klasszis kihagyta a fukuokai világbajnokságot, majd hosszú szünet után elvileg szeptemberben újrakezdte az edzéseket, de kiderült, továbbra sem végzi el azt a munkát, amely az olimpiai felkészüléséhez az edzője szerint szükséges lenne.

Most egy másik, már háromszoros olimpiai bajnok mondta el a véleményét az ügyről. Szilágyi Áron a Magyar Nemzet tudósítása szerint azt mondta, az empátiát hiányolja az érintettek megnyilvánulásaiból.

"A szövetségi elnök úgy nyilatkozik, mint egy szövetségi elnök, a szövetségi kapitány ugyanígy megmarad a saját szerepében. Nagyon hiányolom az empátiát ezekből a megnyilatkozásokból, nem érződik belőlük, hogy foglalkoznának azzal, hogy egyébként milyen állapotban van ez a srác. Nem ismerem Milákot annyira jól, hogy tanácsot adjak neki, de az nyilvánvaló, hogy valami okból az életében most nincs meg az egyensúly, hogy lássa maga előtt, ahogy elvégzi azt a munkát, amivel újra olimpiai bajnok lehet. Én nem tudom, hogy mi hiányzik neki ehhez, de ezzel kellene leginkább foglalkozni" – mondta a kardvívó.

Azt is felidézte, hogy tizenkét-tizenhárom évesen rövid időre ő is abbahagyta a vívást, és inkább a barátaival együtt kosarazni ment. Aztán két hét alatt rájött, hogy nem jó a labdaérzéke, nem olyan az egész, amilyennek elképzelte, ezért visszatért a pástra. És azt is kijelentette, hogy a mai napig is nagyon szeret vívni, s nincs híján a motivációnak sem, abból is merített, hogy idén édesapa lett.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×