eur:
389.43
usd:
363.39
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya a római vizes Európa-bajnokságon a Stadio Del Nuotóban 2022. augusztus 15-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Milák Kristóf visszatéréséről beszélt Sós Csaba

A szövetségi kapitány szerint túl vannak az első felbolyduláson, és mindenki azon dolgozik, hogy az olimpiai bajnok visszatérjen.

Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya az egyik legjobbként és legerősebbként értékelte az idei magyar bajnokságot. Szerinte ez annak is köszönhető, hogy zajlik a felkészülés a 2024-es párizsi olimpiára. Mint mondta, rengeteg a fiatal tehetség, aki követeli magának a helyet. Úgy véli, a fiatal úszók fejlődése annak köszönhető, hogy kiváló edzőik vannak, akik a világ legjobbjai közé tartoznak. Szerinte maguk az úszók is jó hatással vannak egymásra, a mindennapi rivalizálás kihozza belőlük a maximumot.

A nőknél Pádár Nikolett, a férfiaknál Betlehem Dávid volt a Debrecenben múlt héten rendezett rövidpályás úszó országos bajnokság legjobbja Betlehem Dávid kiváló eredményei kapcsán a kapitány azt mondta, az idei egy kisebb kisiklásán kívül nincs róla szó, hogy gyengén dolgozna, vagy bármiféle megtorpanás történt volna. Továbbra is kiváló tehetség, aki minden versenyen bizonyít. A nőknél Pádár Nikolett lett a legjobb, vele kapcsolatban azt mondta, szívet melengető, amikor az ember ilyen történeteket lát.

Szerinte a magyar női úszósport újra kimagasló lehet, és ennek Pádár Nikolett az egyik nagy reménysége.

Milák Kristóf ügyében annyit mondott: túl vagyunk a felbolyduláson. Mint szakember, és mint aki korábban nagyon komolyan űzte ezt a műfajt, örömét leli abban, ahogy úszik. Sós Csaba bízik benne, hogy Milák Kristóf mielőbb visszatalál a régi kerékvágásba, ezen dolgozik mindenki.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×