eur:
380.81
usd:
353.8
bux:
58669.83
2023. december 9. szombat Natália
Milák Kristóf, a férfi 50 méteres gyorsúszás második helyezettje a 18. rövidpályás úszó országos bajnokságon Kaposváron 2022. november 17-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Megszólalt Milák Kristóf, elárulta, hogy mikor versenyez legközelebb

Milák Kristóf elmondta, hogy mikor és hol láthatja őt legközelebb a közönség. Beszélt a jövő évi olimpiáról is, és azt is elárulta, hogy érzi magát visszatérése óta.

A budapesti világkupán indulhat először két és fél hónapos kihagyás után Milák Kristóf. Az olimpiai bajnok úszó a Sportalnak nyilatkozott erről.

Erre október 20-22-ém kerülhet sor, akkor rendezik ezt a versenyt a Duna Arénában. Arról, hogy milyen számban indulhat a pillangón olimpiai bajnok úszó, egyelőre nem beszélt.

Szóba került az olimpia is. Azt mondta, hogy gondol rá, de nincs egyértelmű cél megfogalmazva. "Tervek nincsenek, sem elképzelések, egyelőre szeretnék visszarázódni a kerékvágásba" - fogalmazott a magyar klasszis.

Az újbóli edzésekről pedig annyit mondott: túl van az izomlázas időszakon, annyit azonban elárult, hogy szeretne több számos úszó lenni, de egyelőre a pillangó a fontos.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.11. hétfő, 18:00
Bendarzsevszkij Anton
az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, a posztszovjet térség szakértője
Nem teszik zsebre az autósok azt, ami januárban vár rájuk - Mégis mi állhat a háttérben?

Nem teszik zsebre az autósok azt, ami januárban vár rájuk - Mégis mi állhat a háttérben?

Akkorát gyengült a forint az euróval szemben az elmúlt években, hogy a hazai üzemanyagokra meghatározott jövedéki adóterhek mértéke az EU-s minimumszint alá csökkent. A kötelezettségszegési eljárás elkerülése érdekében tehát szükség volt az adó növelésére, a kormány azonban jelentősen "túlbiztosítva" magát, egészen a 420 forintos euró-árfolyamig elegendő jövedéki adót határozott meg, ami január elsejétől élesedik. Ennek hatására vélhetően messze a legmagasabb benzin-és dízelárakkal találkozhatnak majd a magyar autósok a régióban - de mégis milyen logika állhat a kormány döntése mögött? Többek között erre keressük a választ elemzésünkben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. december 8. 21:02
×
×
×
×