eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Milák Kristóf, a férfi 50 méteres gyorsúszás második helyezettje a 18. rövidpályás úszó országos bajnokságon Kaposváron 2022. november 17-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Megszólalt Milák Kristóf, elárulta, hogy mikor versenyez legközelebb

Milák Kristóf elmondta, hogy mikor és hol láthatja őt legközelebb a közönség. Beszélt a jövő évi olimpiáról is, és azt is elárulta, hogy érzi magát visszatérése óta.

A budapesti világkupán indulhat először két és fél hónapos kihagyás után Milák Kristóf. Az olimpiai bajnok úszó a Sportalnak nyilatkozott erről.

Erre október 20-22-ém kerülhet sor, akkor rendezik ezt a versenyt a Duna Arénában. Arról, hogy milyen számban indulhat a pillangón olimpiai bajnok úszó, egyelőre nem beszélt.

Szóba került az olimpia is. Azt mondta, hogy gondol rá, de nincs egyértelmű cél megfogalmazva. "Tervek nincsenek, sem elképzelések, egyelőre szeretnék visszarázódni a kerékvágásba" - fogalmazott a magyar klasszis.

Az újbóli edzésekről pedig annyit mondott: túl van az izomlázas időszakon, annyit azonban elárult, hogy szeretne több számos úszó lenni, de egyelőre a pillangó a fontos.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×