eur:
389.72
usd:
362.72
bux:
68112.6
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A 24 éves Schäfer András, az Union Berlin magyar válogatott futballistája a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán, ahol interjút adott az M1 aktuális csatornának 2023. június 13-án. A játékos november óta harmadszor bajlódik ugyanazzal a sérüléssel, ami miatt ismét hónapokat kell kihagynia.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

BL: számunkra fontos hiányzó a Berlin névsorában

A sérülésből lábadozó Schäfer Andrást kihagyta a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörére megadott keretéből csapata, az Union Berlin.

A német klub csütörtökön közösségi oldalán tette közzé a 24 fős névsort, melyben nem szerepel a 24 éves középpályás, aki a magyar válogatott szerbek elleni mai (csütörtöki) Európa-bajnoki selejtezőjét és csehek elleni barátságos találkozóját is kihagyja.

Schäfer hosszú ideje sérülésekkel küzd. Tavaly novemberben, a belga Union Saint-Gilloise elleni Európa-liga-meccsen sérült meg először, akkori műtétjét és rehabilitációját követően januárban a Hertha elleni városi rangadón volt újra kezdő, de a félidőben le kellett cserélni. Ezek után április 29-én a Bayer Leverkusen ellen tért vissza ismét, de mindössze három bajnoki után újfent kidőlt a sorból. Májusban ismét a jobb lába sajkacsontjában alakult ki újra egy fáradásos törés, ami után június 1-jén megint megműtötték.

Az Union Berlin a Bundesliga legutóbbi szezonját a negyedik helyen zárta, így biztosította helyét a BL mostani idényében. A fővárosi gárda a Napolival, a Real Madriddal és a portugál SC Bragával került egy csoportba, első meccsét szeptember 20-án a Real Madrid vendégeként vívja.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×